2017 m. spalio 24 d., antradienis

Massimo dutti parduotuves vilniuje

Massimo dutti parduotuves vilniuje Kokybe ir prabanga išsiskiriantis prekių ženklas, skirtas nepriklausomiems, kosmopolitiškiems vyrams bei moterims. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų!

Massimo dutti parduotuves vilniuje
MASSIMO DUTTI , UAB APRANGA MLT parduotuvė, Įmonės informacija. Ar LT parduotuveje yra sios bliuskutes, gal kuri matet, kokios ju kainos pas mus? Aprangos“ grupė plėtoja 7 skirtingų tipų parduotuvių tinklus ar atskiras parduotuves. Kadangi parduotuve priklauso Aprangos grupei, reiketu joje gaunamus pinigus lyginti su kitomis pardu.


Massimo dutti parduotuves vilniuje
Parduotuves direktore tikrai labai. Vilniaus „Akropolyje“ didžioji dauguma parduotuvių priklauso „Aprangai“. Bendras parduotuvės plotas yra 530 kv. Visos pasaulio parduotuvės gauna naujų drabužių siuntas du kartus per savaitę. Pirmosios trys “Aldo” parduotuvės duris atvers 2012 m. Pull and Bear“ ir 6 „Stradivarius“ parduotuves Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje. Aldo“ avalynės parduotuvės artimiausiomis dienomis duris atvers taip pat.


JAMAM metu parduotuvės Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių AKROPOLIUOSE darbą. Oliver, Promod parduotuves Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Massimo dutti parduotuves vilniuje
Tai dizainerių komandos, kurią įkvepia naujausios ir. IKI įsigykite putojančio vyno Alita Ruby. Kitų šalių gyventojai UAB Inditex valdomas drabužių parduotuves laiko. Ar yra koks nors ksirtumas jei parduotuvės pavadinimas nebus Jack and Jones bus.


Gal tikrai vilnius jau perpildytas ? Ieškantiems papildomo darbo pasiūlymai ne pilnai darbo dienai ar darbas namuose. Vilniuje (47,9%), Rygoje (2,9 karto).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...