2017 m. spalio 24 d., antradienis

Juokingi posakiai apie moteris

Juokingi posakiai apie moteris Kiekviena moteris turi būti stipri ir nepriklausoma. Ji privalo priimti sudėtingus sprendimus, neleisti sau nereikalingų. Kaip moteris ir vyras gali suprasti vienas kitą, jei jie nori skirtingų dalykų: vyrui reikia moters, moteriai.

Juokingi posakiai apie moteris
Vyrams mintys kyla iš apačios, moterims ten ir lieka. Graži moteris džiugina vyrišką akį , negraži – moterišką. Dvaras be moterų – tai metai be pavasario, pavasaris be rožių.


Sumani moteris turi milijonus prigimtinių priešų: visus kvailus vyrus.

Juokingi posakiai apie moteris
Siaip tai juokinga, bet ne visi faktai atitinka netgi stereotipinius vyrus. Moteris valdyti yra DU būdai, bet niekas jų nežino. Padaryti moterį laimingą yra labai lengva. Sveikas miegas ne tik ilgina gyvenimą, bet ir sutrumpina darbo dieną. Kol nagų lakas nenudžiūvęs, moteris praktiškai bejėgė. Linksmos moterų mintys apie vyrus ir ne tik.


Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie moteris. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Niekas taip nepuošia moters, kaip laikinas vyro nebuvimas namuose.

Juokingi posakiai apie moteris
Deja, kartais moteris negali susirasti vyro. Tai nesibaigianti lyčių dvikova, nei vienas nenori nusileisti. Nebūtinai juokingos mintys ir posakiai. Aforizmai, juokingi posakiai, citatos apie moteris, vyrus, gyvenimą, santuoką ir santykius! Autoironija dar niekam nepakenkė, juk taip?


Juokingos mintys apie meilę, linksmi posakiai apie santuoką, anekdotai apie vedybas. Pestieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi. Moterys gali sau leisti atrodyti juokingos. Na o juokingas vyras – žlugęs žmogus, jeigu jis – ne genijus. Joanas Riversas „Moterims reikia tik trijų dalykų: maisto, vandens ir komplimentų“. Chrisas Rockas „Niekada netekėkite už vyro, su kuriuo.


Gyvenimas - baisus, gerai, kad atlyginimas juokingas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...