2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Patarles apie meile tevynei

Patarles apie meile tevynei Lietuvių liaudies patarlės apie tėvynę. Dažniausi žodžiai patarlėse, Neseniai skaitytos patarlės. Patarlės – lietuvių liaudies patarlės ir priežodžiai. Mano meilė tėvynei neverčia manęs užsimerkti prieš kitataučių nuopelnus. Kas nepriklauso savo tėvynei, tas nepriklauso ir žmonijai. Yra nusikaltimų, kurie neišperkami, – tai. Kai tėvynė pavojuje, niekas neturi teisių, visi turi tik pareigas.


Geriausia priemonė įdiegti vaikams tėvynės meilę – ją turėti tėvams. Boba iš vežimo – 5 balų žemės drebėjimas. Blogas tas policininkas, kuris prie stulpo neprikibs. Ir kas keisčiausia, viena iš mūsų pagrindinių vertybių palaipsniui yra pamirštama. Tai mūsų begalinė ir niekuo nepakeičiama meilė Tėvynei. Tai - visa tauta, tam tikroje teritorijoje einanti savo istoriniu keliu. Tai - tautos praeitis, dabartis ir ateitis.


Pereiti į Aple meilė - Meilė ož trīda baisesnė. Sena meilė nerūdie, laikou einou viel atgīn.

Patarles apie meile tevynei
Neeikvok laiko žmogui, kuris netrokšta praleisti jo su tavimi. Nebūti daryti žygdarbių, visai pakanka mažų dalykėlių, atliktų su didele meilę. Gyvensim“, – toks buvo pirmasis prezidento Valdo Adamkaus žodis, kai pabudo po dešiniojo inksto pašalinimo operacijos. Mokslo ir technologiju naujienos ir straipsniai, kuriu temos: Mintys, citatos ir patarlės.


Ir gurkšnis vandens juose: gyvenimas. Neliks duonos su druska – liks tėvynė. Neretai girdime, kad šiuolaikiniam jaunimui trūksta tautinės savimonės, patriotiškumo, lietuviškumo ir meilės tėvynei. Meilė yra tokia būsena, kai kito laimė yra būtina tavąjai. Sutvirtina meilę ir atsidavimą tėvynei, kad ir kokia ji yra.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...