2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Promo cash and carry kortele

Promo cash and carry kortele Didmeninės prekybos, distribucijos bei logistikos lyderė Baltijos šalyse. UAB SANITEX bendradarbiauja su daugiau nei 500 gamintojų ir aptarnauja virš 15 000. Pats naudojosi cash carry kortele jau virs 10 metu ir neteko girdeti.

Promo cash and carry kortele
Vilniuje įkurtas naujasis bdquo;Promo Cash amp;Carry" prekybos centras. PROMO Cash&Carry kliento korteles. Promo" arba bdquo;Sanitex" kliento kortelė.


Kad visi pinigai persikelia i nauja kortele, ir nesianuliuos.

Promo cash and carry kortele
Sanitex Promo Cash&Carry kortelė yra nemokama? Gruodžio pradžioje „Sanitex“ atidarė antrąjį šalyje „Promo Cash&Carry“. Atvaziavom su anyta ir mazameciu vaiku apsiprekint,pamatem kad iejimas tik su kortele,galvojom kad neieisim,bet zmones pasake kad kolkas. Gal kas promo cash and carry apsipirkinejat? Kaune kai apsipirkinėju neprašo jokios kortelės, tik prie kasos paklausia ar reikia sąskaitos ar.


O tos promo korteles negali niekur isigyt ar gaut? Nes as irgi noreciau ten apsilankyt , bet visi sako be korteles neieisi. Apskritai, Promo kodas yra skaičiai ir raidės, originalios slaptažodį, reikės įvesti ar pirkimo. Tai apsipirkti parduotuvėse didmeninė Metro Cash & Carry tinklo. Mall tinklo Cash & Carry) ir. PC „Promo Cash & Carry“, PC „Promo Cash & Carry“, LTATM295Ateities pl. IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus. USB, sd kortelės lizdas, mp3, mp4, divX, avi ir kitų failų atkūrimas.


Pateikiame parduotuvių adresus, kuriose galite išsigryninti pinigų kasose iš SEB mokėjimo kortelių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...