2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Raudona suknele vinted

Raudona suknele vinted Suknelės: ilgos suknelės, trumpos suknelės, džinsinės suknelės, sarafanai ir kt. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Universali raudona suknele - Viena karta deveta. Ties liemeniu yra raistelis,tad suknele labai universali. Prieš 9 valandas - juoda suknelė - buvo užsidėta porą kartų. Margaspalve vasarine suknele - Kaip nauja, g21 firma, tiktu s. Tamsiai rudi svelnus prabangus vintage kailiniai. Raštuota suknelė su apykakle (VIN196). Raudona suknelė su ilgėjančiu galu (VIN71_R_1).


Tikrai labai prabangi suknele, klasikine, elegantiska, spalva raudona-koraline. Elegantiška raudona suknele su kaklo papuošalu - Raudona, ryški labai graži suknele panelei! Išmatavimai: visas ilgis 81 cm, tarp pažastų. Viršuje iš kairės į dešinę: „Hobbs Suki“ suknelė ilgomis rankovėmis, violetinė „Mango“. Apačioje: „Biba Vintage“ pėdkelnės, toliau – „Modcloth“ (2). Siūlome rusvą derinį pagyvinti skania raudona spalva – nuo blukintų plytų.


Nauja, efektinga maxi suknele, kuria galima deveti skirtingais budais. Jei suknelė būdavo raudona, tai vyro marškiniai – taip pat. Dabar tai laikoma prastu tonu ir net mados nusikaltimu. Stilistė Agnė Gilytė juokauja, kad nereikėtų. Mexx raudona suknele, grazu ir prie juodu timpu, priderinus juoda dirziuka. Mėlyna su juoda trumpa suknelė tik 85 Lt.


Juoda, balta ir raudona elegantiška suknelė su gipiūro rankovėmis, kaina 23 €. Birstonas #birstonokurortas #resort. Užsukite į Vinted ir galėsite įsigyti mūsų suknelių pigiau ! Nusprendėme išparduoti visus ankstesnius rankdarbius, taigi dabar galite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...