2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Seimos centras mazeikiai registratura

Seimos centras mazeikiai registratura Mažeikiuose teikia medicinos paslaugas. Pažindamas Jūsų šeimą, žinodamas socialines ir buitines problemas. UAB „Šeimos sveikatos centre“ teikiamos šeimos gydytojo kompetencijai priskirtos paslaugos.

Seimos centras mazeikiai registratura
Registratūra, informacija: +370-443-95165. UAB (Seimos Sveikatos Centras) 167260629. EIMOS SVEIKATOS CENTRAS, UAB, Įmonės informacija. ESAME TAM, KAD PASIRŪPINTUMĖME JŪSŲ SVEIKATA.
Seimos centras mazeikiai registratura
Atsiliepimai apie gydytojus ir gydymo įstaigas.


MAŽEIKIUOSE pradėjo veikti nauja poliklinika, kuri dabar - pirminės. UAB "Medikvita" sveikatos priežiūros centras. Suaugusiųjų registratūra (8 443) 95179. Ambulatorijoje dirba dvi šeimos gydytojos, vaikų ligų. INFORMACIJA KREIPIANTIS Į VšĮ MAŽEIKIŲ LIGONINĖS GYDYTOJUS KONSULTANTUS:. Siekiame, kad visa šeima lankytųsi pas tą patį gydytoją ir sveikatos išsaugojimui, gerinimui, profilaktikai. Kadangi pati lankaus Šeimos sveikatos centre, tai rinkaus iš ten dirbančių. REGISTRACIJA PAS SAVO ŠEIMOS GYDYTOJĄ ARBA KITUS PIRMINIO LYGIO GYDYTOJUS (ODONTOLOGĄ, GINEKOLOGĄ, CHIRURGĄ).


Seimos centras mazeikiai registratura
VISI, Terapijos ir chirurgijos dienos skyrius. Padovanokite artimam žmogui, draugui, brangiems tėvams, šeimos nariams. Stasinienė Dalia (Šeimos medicinos centro vadovė). VšĮ Klaipėdos Senamiesčio pirminės sveikatos priežiūros centras, H. VšĮ Paliatyvios pagalbos ir šeimos sveikatos centras, Kepėjų g. TLK, bet ir Klaipėdos TLK gyventojams. Klinika yra sudariusi sutartį su Šiaulių teritorine ligonių kasa. Gydažolės šeimos gydytojų centras, A. UAB "Eigulių šeimos sveikatos centras". Jūrininkų sveikatos priežiūros centras – tarp lyderiaujančių gydymo.


Klišonio komercinės firmos šeimos klinika. Ar gali šeimos gydytojas ar specialistas vienas nuspręsti, ar būtinas toks tyrimas? Kreipemes i mazeikiu greitosiso pagalbos centra ,tai pasake kad reikia. Viešbutis Riadh Palms yra Suse, apie 2 km nuo centro.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...