2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Tapyba akrilu ant drobes

Tapyba akrilu ant drobes Akriliniai ant drobės tapyti 50 x 60 cm. Akrilo paveikslų tapyba yra geriausias pasirinkimas, jei esate kaip ir. Nors galite naudoti ne gruntuoto drobės akriliniais dažais, jie ateina iš.

Tapyba akrilu ant drobes
Jūsų laikia nuo 28 iki 40 pamokų ciklas. Pamokose tapysite su akriliniais dažais ant drobės, eskizuosite su pieštukais, pastele. Nuo šiol Jūsų vaikas ir Jūs turite ypatingą užsiėmimą. Daugiau jokio nerimo tėveliams dėl išterliotų sienų.
Tapyba akrilu ant drobes
Tapybos kursų grupes sudaro daugiausia 7 studentai - pamokos metu prieinu ne.


Jūsų dėmesio laukia aliejiniais ar akriliniais dažais ant drobės arba kita technika tapyti paveikslai namams, vaikų kambariui, miegamajam, ofisui ir kt. Sveiki, noreciau paprasyti kad kas aiskiai isdestytu tapybos aliejiniais. Tai va, keletą kartų jau tapiau ant drobės bet man kyla klausimų? As terliojuos su akriliniais dazais ir nereikia vargtis su jokiais aliejais. Visi mūsų parduodami paveikslai yra tapyti menininkų aliejiniais ar akriliniais dažais ant drobės. Paveikslai parduodami jau su porėmiais, papildomai Jums.


Autorinė tapyba ant drobės akriliniais dažais. Dailininkė baigusi studijas Vilniaus Dailės Akademijoje.

Tapyba akrilu ant drobes
Tapau paveikslus ir portretus akriliniais dažais ant drobės. LT tapyti paveikslai ant drobės pagal norus ir galimybes. Tapyba akrilu ant drobės "Bijūnų švelnumas". IV savaitė – tapyba ant drobės (akrilu).


Erika Damašiūtė „Juodo ir balto kova“, drobė, akrilas, 2 vnt. Dailė – meno rūšis, skirstoma į vaizduojamąją (tapyba, grafika ir skulptūra) ir. Apie tai byloja ir drobių, atliktų akrilu, pavadinimai: „Mes esame teisios“; „Jie gali tik. Visi paveikslai yra tapyti akrilu ant drobės. Jūsų pasirinkimui yra ir mažų, ir didelių išmatavimų darbų. Kainos nesikandžioja ir svyruoja nuo 150.


Po sėkmingų tapybos studijų Vilniaus dailės akademijoje. Pebeo Artist Acrylics Gesso", akrilinis gruntas, 1 l.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...