2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Sidabro monetos

Sidabro monetos PAMP, Valcambi, The Perth Mint. Populiariausios pasaulyje investicinės gryno sidabro monetos! Moneta, skirta Baltijos kelio 25-mečiui (iš serijos „Lietuvos nepriklausomybės kelias").

Sidabro monetos
Gryno sidabro moneta „Baltijos auksas“. Domina ivairus sidabro bei aukso gaminiai, aukso lauzas, foto su savo pasiulymais ir norima kaina. Sidabro moneta – moneta, nukaldinta iš sidabro arba lydinio, kuriame vyrauja sidabras. Sidabras buvo naudojamas monetoms kaldinti nuo Graikų laikų;.
Sidabro monetos
Moneta yra 1 Trojos uncijos svorio ir pagaminta iš aukščiausios kokybės sidabro – 999 prabos.


Sidabrinė Australijos Kukabara (Kookaburra) 2011. Gal atsirastų rimtas kolekcionierius ar šiaip gerai. Vilniuje monetas pristatome jau kitą dieną, o į kitus Lietuvos miestus per 5 darbo dienas. Taip pat atliekame siuntas į užsienį. Pristant kurjeriu tarnyba, yra. Amerikos sidabrinis erelis) ir 99. Nusprendus įsigyti sidabro, patariama pirkti investicinį sidabrą, kuris yra išlietas luiteliais. Perkant sidabrines monetas ar kitus sidabrinius gaminius reikia.


Sidabro monetos
Vienos monetos svoris 31,1 gr, sidabro praba 0,999. Moneta labai graži ir įspūdinga todėl tinka dovanoms ir kolekcionavimui. Pirmą kartą Lietuvoje neįtikėtinas pasiūlymas - sidabro moneta dailioje dėžutėje už nominalo vertę - 50 litų už 50 Lt! Lietuvos banko išleistų proginių monetų vertė tarptautinėje numizmatikos rinkoje. Retų monetų kainoms tauriojo metalo (aukso, platinos, sidabro, paladžio). Stanislovas Augustas paskyrė specialią monetarinę komisiją, kurios užduotis buvo iš.


Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didiko Mikalojaus Radvilos Juodojo 500-osioms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...