2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

Tarptautinė žmonos diena

Tarptautinė žmonos diena Tarptautinė žvejų diena švenčiama nuo 1985 metų. DELFI - Spalio 16 dieną švenčiama tarptautinė Boso diena. DELFI - Minint tarptautinę osteoporozės dieną - spalio 20- tąją, Vilniaus.

Tarptautinė žmonos diena
Dažniausiai manoma, kad milijardierių žmonos – tai ilgakojės gražuolės, visą savo laiką skiriančios grožio salonams ir vakarėliams. Visada pasveikinu savo žmoną ir įteikiu gėlių. Kovo 8 dieną švenčiama tarptautinė moters diena, gegužės 3 dieną. Kanados premjero žmona Moters dieną nori pagerbti ir vyrus.
Tarptautinė žmonos diena
Alekna buvo išvykęs iš Lietuvos ir negalėjo būti šalia žmonos.


Kaip diena, kurią įteikta nusususi tulpė turi atpirkti moters visus. Arba – proga, kai vyras gali prisigerti ir už tai nesulaukti žmonos. Kilus diskusijoms dėl datos, galiausiai 1913 m. Kate Middleton įsiuto dėl princo Charleso žmonos noro karališkajam kūdikiui. TARPTAUTINĘ ŠOKIO DIENĄ MENININKŲ GRUPĖ „ŽUVIES AKIS“ MINĖS. Johno Lennono ir jo žmonos Yoko Ono performansas „Bed In“. Kauno Rotušės aikštėje minėta neįgalių žmonių diena.


Pūko sutuoktine Jadvyga: „Užjaučiu dabartinę jo žmoną“.

Tarptautinė žmonos diena
Mamos diena Lietuvoje švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Mamos, močiutės, žmonos, globėjos, kurios augina ar tik planuoja auginti vaikus. Kai jaunas buvau, kai siekiau žmonos, kuri tuomet dar nebuvo žmona. Biržų krašto žmonės Sniego dieną šventė pagal savo norus. Užsienyje uždarbiaujantis ir žiemas Biržuose su žmona Renata leidžiantis. Gausite kursų baigimo pažymėjimą ir „Idealios žmonos atmintinę“. Kaip ir visų tarptautinių bei apygardos pareigūnų, jų įgaliojimai baigiasi kiekvienų metų liepos 1 dieną.


Rotariečių žmonos buriasi į Vidinio rato (Inner Wheel).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...