2017 m. lapkričio 30 d., ketvirtadienis

Baldiniai audiniai klaipeda

Baldiniai audiniai klaipeda Gausybė aukščiausios kokybės, įvairių raštų baldinių audinių įvairovė gali padėti. Didmeninė ir mažmeninė prekyba audiniais. Stilingi audiniai baldams ir interjerui.

Baldiniai audiniai klaipeda
Senovinių ir antikvarinių baldų restauravimas. Audiniai, užuolaidos, verpalai" veiklos srityje pateikiama audiniais, užuolaidomis, verpalais prekiaujančių įmonių informacija, kontaktai, rekvizitai. Litena - lietuvių tiekėjo baldiniai audiniai. Didelis asortimentas įvairių tekstūrų bei spalvų.
Baldiniai audiniai klaipeda
Baldų audiniai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose miestuose.


Skirtingi „Krispo gobeleno namų” audinių pavyzdžiai stebina ne tik. Mūsų salono baldiniai audiniai ir gobelenai yra ne tik estetiškai puošnūs, bet ir praktiški. Pagrindinė čia pateikiamų įmonių interesų sritis yra audiniai, tekstilė: baldiniai, lininiai, medvilniniai, sintetiniai, užuolaidų ir kiti. Dirbame su aukštos kokybės baldiniais audiniais, eko oda bei natūralia oda. Platus baldinių audinių, eko odos ir natūralio odos pasirinkimas. Tekstilės namai - prekyba audiniais iš Europos. Veiklos sritys: baldai (prekyba); mažmeninė prekyba.


Baldiniai audiniai, porolonas, dirbtinė oda, furnitūra, baldiniai lankstai, neaustinės.

Baldiniai audiniai klaipeda
Maloniai kvieciame i virtualu tura po musu baldiniu audiniu parduotuve. Varžtas, varžtai, cinkuoti varžtai, varžtas kilpa, baldinis varžtas, baldiniai varžtai, DIN603, DIN912, DIN933, DIN931, sraigtas. Nemokami skelbimai - butai, namai, sklypai, automobiliai, motociklai, darbas, kompiuteriai, pažintys, šunys. Audėjas, firminė baldinių audinių parduotuvė: Klaipėda duomenys. Dėl papildomos informacijos, užsakymų ar audinių likučių patikslinimo skambinti tel.


Baldinių audinių ir dirbtinės odos priežiūros rekomendacijos. Klaipėda), kuriose buvo atidarytas baldų prekybos salonas Baldų jūra. Esame viena didžiausių įmonių Lietuvoje, galinti pasiūlyti platų audinių, neaustinių medžiagų, baldinės furnitūros, dirbtinių odų, klijų bei siūlų asortimentą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...