2017 m. lapkričio 30 d., ketvirtadienis

Maxima akcijos leidinys

Maxima akcijos leidinys Rinkitės iš geriausių mūsų pasiūlymų! Registruokite savo AČIŪ kortelę ir džiaukitės asmeniniais pasiūlymais kiekvieną savaitę! Ar prekybininkai taip bando apeiti naują akcijų alkoholiui draudimą, o gal.

Maxima akcijos leidinys
Daugiausia Maxima, šiek tiek IKI, gali būti ir. Naujausios Moki-veži akcijos, taikomas nuolaidos, vykdomi Išpardavimai ir specialūs pasiūlymai. MAXIMA - Leidinys XX XXX „Gyvenkime sveikiau! Leisk Sau Daugiau - Mokėk Dar Mažiau!


Maxima akcijos leidinys
Related Keywords & Suggestions for maxima akcijos sia savaite. Jų „Maximoje“ kiekvieną dieną tiek daug, kad tiesiog imi apie jas. Maxima“ akcijų ir specialių pasiūlymų leidiniu. Nuolaidos tik perkantiems internetu, geriausios mėnesio akcijos. Rinkis 2, mokėk už 1 ( akcija galioja įsidėjus 2 vnt. į krepšelį). Maximoje kas savaitę paruošiamas naujas leidinys su išskirtiniais pasiūlymais.


If you want to see the result of a non-random - maxima leidinys, then for you below shows. Atžymėkite leidinius, kurių nenorite matyti leidinių sraute.

Maxima akcijos leidinys
Maistas ir gėrimai: maxima; rimi; iki; norfa; prisma; promo cash&carry; aibė; čia. Ne naujiena ir sezoniniai rūbų išpardavimai, kai net televizorius nenustoja rėkęs, jog Maxima akcijos ir nuolaidos dar niekuomet nebuvo tokios. Kai kurių pasiūlymų galite nerasti mažiausiuose RIMI. Siekdami sutaupyti Jūsų laiką pigiausių prekių bei produktų paieškoje, siūlome greitą didžiausių Lietuvos.


Maxima – viena didžiausių prekybos tinklų visoje Lietuvoje. Plačiai išdėstytas prekybos centrų tinklas ir gausus įvairių prekių pasirinkimas suteikia itin patrauklią.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...