2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Balstogės turgus

Balstogės turgus Beje, Balstogės turguje nėra maisto prekių skyriaus, o buities, elektronikos ir panašių prekių rasime tik viename kitame kioske. Bialystoko mėsos parduotuvės: žemėlapis. Viskas apie miestą ir parduotuves.

Balstogės turgus
Raktiniai žodžiai: 2h, balstoge-turgus, balstogs-lankytinos-vietos, bialystok, bialystok mieste, bialystok turgūs. Lenkija - apsipirkime pigiau50 žin. Tik 79 Lt už 159 Lt kainuojančią kelionę į Balstogę apsipirkti ir. Tai primena prekybos miestą mieste, tačiau tai ne chaotiškas turgus.


Balstogės turgus
Tūkstantį kartų geriau buvo Varšuvos turguje (sename, yra ir naujas, bet kur - nežinau). Vienos dienos kelionė pas kaimynus lenkus į Balstogę apsipirkti. Aplankote pramoninių prekių turgų, kuriame jūsų laukia kelis kartus. Tik grįžau iš Baltstogės (taip, berods, lietuviškai). Targowisko miejskie, Mlekovita-bielmlek sp. Pastate niekada nebuvo įsikūrusi miesto valdžia, iš pradžių čia veikė turgus, vėliau parodų salė ir gaisrinė. Turgų aplenkia, nes ten nepatogu privažiuoti, nebent vasarą užsuka. Suvalkuose, tolimesniame Augustave ir Balstogėje.


Anksčiau visada važiuodavom į turgų, ten žaislų ir vaikiškų rūbelių galima pasižiūrėti.

Balstogės turgus
Iš esmės visko yra po truputį, tik ne avalynės. Pageidaujant galima aplankyti Balstogės istorijos muziejų ar Sledzinskių. Auksiniai ir Žalieji vartai, Uosto krantinė, Ilgojo turgaus gatvė, Artūro rūmai, Šv. Iš „Adeo Hostel“ automobiliu per 7 minutes nuvažiuosite iki Balstogės centro. Trzy Po Trzy Restoranas 1,2 km; Kawaleryjska Turgus 1,5 km; Bazar na ul.


Pirmasis - pirštinės Turgus etmono arba etmono rinkoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...