2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Reciausi vardai mergaitems

Reciausi vardai mergaitems Tokios temos neradau, taigi užvedu rečiausių ir gražiausių mergaičių vardukų temą! Išrink vardą savo mergaitei arba sužinok, ką reiškia tavo bei. Mano vaiku vardai tai tirkai nereti, bet draugiu mergaites tai tokiais gan retais.

Reciausi vardai mergaitems
Prie retesnių mergaičių vardų šiemet priskiriami: Vytautė, Leila, Atėnė, Stela. Tarp rečiausių vardų Lietuvoje – Lkineta, Maokstas, Džinetasita. Dažniausiai mergaitėms suteikiami vardai buvo Augustė, Patricija, Adelė, Emilija, Liepa, Gabija, Rugilė, Smiltė, Sofija, Izabelė, Ugnė, Gabrielė. Tiesiog šis vardas mums pasirodė labai gražus ir labai tinka mūsų Vasarytei.
Reciausi vardai mergaitems
Mergaičių vardai pagal abėcėlę, raskite sau gražiausią mergaitės vardą.


Išsiaiškino, kad mergaičių tokiu vardu Lietuvoje tikrai nedaug. Gražiausi mergaičių vardai mergaitėms. Gražus mergaitės vardas mergaitei: reti lietuviški, populiariausi angliški, tarptautiniai. Vardų lentelė dinamiška, kaskart apsilankius atnaujinama. Mes nusprendėme pasidomėti, kokie vardai yra gana reti tarp "Mamyčių klubo" narių. Kiti itin dažni mergaitėms teikiami vardai – Viltė, Austėja, Gabija ir Liepa. Norbertas man vienas iš gražiausių vardų. Vieną jau suaugusį vyrą tokiu vardu žinau mirksiukas.


Reciausi vardai mergaitems
O Benita tai man visiškai nepatinka. Reti, keisti, įdomūs ir negirdėti vardai50 žin. Populiariausi vaikų vardai pamaryje: kas geriau - Madina ir Liamas ar. Vadinamieji „tautos vardai“, kurie puikiai tikdavo proseneliams, vėl įraitomi į. Patys rečiausi vardai – tie, kurių per visą nepriklausomybės. Yra ir pora Telesforų, trys Everestai, pora mergaičių gavo vardą Šantalė, dešimt. Susiduriame su naujomis vaikų vardų madomis – plintančiais. Kreipdamasis į tėvus pontifikas paragino tikinčiuosius „vaikams suteikti krikščionių kalendoriuje esančius vardus“.


Tradiciniai lietuviški vardai (pvz., Vytautas, Kęstutis, Birutė ir pan.). Saulius – biblinis vardas ir kartu lietuviškas (nuo Saulė), Bartas – trumpa vardo Bartolomėjus forma, bet kartu trumpa vardo Bartvydas forma arba. Mano anūko vardas Milanas, manau retas, rinktas pagal tėvų vardų. A B D E G I J K L M N O P R S Š T U V Ž.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...