2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

Brangakmeniai rubinas

Brangakmeniai rubinas Pavadinimą rubinas gavo dėl savo ypatingos raudonai ružavos spalvos. Tradiciniai brangakmeniai – tai rubinas, smaragdas ir mėlynas safyras. Dėl savo istorijos ir neblėstančio žavesio, šie brangakmeniai paprastai yra vertinami.

Brangakmeniai rubinas
Aukštos kokybės GLAMIRA papuošalai su Rubinas. Rubinas dėl savo skirtingos struktūros nei kitų brangakmenių itin mėgsta dienos šviesą, kad galėtų skleisti. Rubinas, kaip ir dauguma kitų ypatingai vertingų brangakmenių, yra valdžios simbolis.


Ne veltui jo pavadinimas sanskrite "Manikija" išvertus į.

Brangakmeniai rubinas
Po deimanto yra 3 spalvoti brangakmeniai : smaragdas, rubinas, safyras. Tokio dydžio natūralus rubinas gamtoje randamas labai retai – jei. Sintetiniai brangakmeniai, dažnai pateikiami už tikrus, masiniu būdu. Lotyniškai opalus reiškia akmenį arba brangakmenį. Safyras kaip ir rubinas gali turėti žvaigždžių efektą. Tai natūralūs apdirbti bei neapdirbti brangieji. Jo vardas kilo iš lotyniško žodžio „ruber" — raudonas.


Rubinas gražiausias ir brangiausias iš raudonųjų brangakmenių. Taip pat gintaras, karneolis, chrizoprazas, rodonitas, samaninis agatas ir ugninis.

Brangakmeniai rubinas
Dėl savo ugningos raudonos spalvos rubinai traukia akį ir juvelyriniuose dirbiniuose tiesiog žaižaruoja prabanga. Brangakmeniai: Smaragdas, mėnulio akmuo ir rubinas. Fiziniu požiuriu brangakmeniai pagal spalvą skirstomi į: bespalvius arba. Anksčiau mūsų žmonės žinojo, kad brangakmeniai – tai deimantai, rubinai ar safyrai.


Ir tik nedaugelis žinojo, kad, be šių populiarių. Jo tikinimu, pirmasis sintetinis mineralas, konkrečiau - rubinas. Geriau turėti vieną žiedą ar auskarų porą su brangakmeniais nei krūvą. Pirmą kartą iš Lietuvos brangakmenių tyrimo laboratorija yra pripažinta pasaulyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...