2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Džemperiai su logotipu

Džemperiai su logotipu Džemperiai universitetams, įmonėms, sporto ir šokių kolektyvams. Sportinių aprangų numeravimas, logotipai, skaičiai, vardai, užrašai. Džemperis – ne vien nuo atšiaurių aplinkos sąlygų saugantis.

Džemperiai su logotipu
Ant marškinėlių galime tiksliai išmarginti pageidaujamus logotipus. Jūsų norimą logotipą ant džemperių uždėsime. Reklaminės kepuraitės, šiaudinės skybėlės, snapeliai nuo saulės. Vaikiški džemperiai, bliuzonai, striukės, prijuostės.


Džemperiai su logotipu
T-shirt), palaidines, bliuzonai, dzemperiai, marskiniai, striukes ,liemenes, kepureles, krepsiai, maiseliai. Ruošiatės firmos renginiui, o gal planuojate naujos prekės pristatymas? Vis daugiau įmonių ir organizacijų dėmesio sulaukia specialūs džemperiai reklamai. Flisinis džemperis su užtrauktuku ST5020 Active Fleece Half Zip Men. Lpromo siūlo platų firminių džemprių asortimentą, tam kad išsirinktumėte patį tiknamiausią. Parduodami marškinėliai, džemperiai (su arba be kapišono). Siūlome įvairius džemperius, bliuzonus, megztinius, moteriškus, vyriškus, trikotažinius, flyzo ar poliesterio ir kitus su Jūsų įmonės logotipu, klubo emblema.


Puikiai tinka nesudėtingų logotipų, simbolių ir vektorinės grafikos elementų spausdinimui. Reklaminis moteriškas džemperis su Jūsų logotipu ar užrašu.

Džemperiai su logotipu
Pagamintas iš 65% medvilnės, 35% poliesterio. Pasigamink pats marškinėlius,džemperį su užrašu ! Adidas dzemperis auksiniu logotipu - Puikios bukles dzempas dydis xs-s. Bliuzonai, džemperiai, megztiniai. Tamsoje šviečiantys logotipai.


Atspindintys šviesą džemperiai. Marškinėliai su tamsoje šviečiančiais logotipais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...