2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Vaikiskos antklodes

Vaikiskos antklodes RINKINYS dvipusė vaikiška pagalvėlė ir antklodėlė "Alpės". Nuostabus rinkinys visiems metų laikams! Tai puiki antklodė + pagalvėlė ir žiemos, ir pavasario.

Vaikiskos antklodes
Minkštos, švelnios, purios ir šiltos vaikiškos antklodėlės. Siūlome tiek atskiras antklodes, tiek vaikiškos patalynės komplektus. Siūlome Tencel ir Aloe Vera vaikiškos patalynės, pasižyminčiomis išskirtinėmis. Didelis antklodžių pasirinkimas ir mažiems ir dideliems.
Vaikiskos antklodes
Jūsų vaikų saldžiam miegui, tik kokybiškos vaikiškos antklodės iš aukščiausios kokybės medžiagų.


Audinys: Poliesteris , Medvilnė Tipas: Vasarinė , Žieminė. Labai kokybiškos pūkuotas minkštos ir malonios antklodės iš labai kokybiškos medvilnės. Natūralios pūkinės antklodės ,Lunksna" Impilas 100% medvilnė. Užpildas - natūralūs pūkai ir plunksnos. Kokybiška vaikiška antklodė – viena didžiausių saldaus kūdikio miego paslapčių. LEN vaikiškos pagalvės užvalkalas, balta Ilgis: 55 cm Plotis: 35 cm Kiekis. Patalynės komplektas su vilna superwash (antklodė+pagalvėlė). Vilnonė antklodė, Woolen blanket, Шерстяные одеяла Antika Nr.


Vaikiskos antklodes
Vilnones vaikiskos antklodes ar kaldrytes is vilnos inpilo ir pagalves. Ar vilna nesusimusa uzvalkalo kampuose. Vaikiška antklodė, baby blanket, детское одеяло AIVA Nr. Vaikiškos antklodės užvalkalas iš pilko 100% lininio audinio. Lietuviški gaminiai iš natūralios vilnos — saldesniam Jūsų mažylių miegui! Dvi vaikiskos antklodes - Dvi vaikiskos antklodes. Liko tik kaireje nuotraukos puseje esanti antklode. Dvi naujos vaikiškos pūkinės antklodės 110 x 140 cm rožinė ir žydra spalva pagamintos Rusijoje.


De très nombreux exemples de phrases traduites contenant "antklodės".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...