2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Euro monetų pavyzdžiai

Euro monetų pavyzdžiai Viena eurų monetų pusė yra bendroji, kita – nacionalinė. Airijos vyriausybė nusprendė, kad visų nominalų airiškų eurų monetų nacionalinės pusės dizainas bus vienodas. Ant jų pavaizduotas tradicinis Airijos simbolis.

Euro monetų pavyzdžiai
Eurų monetų, kitaip nei banknotų, leidyba priklauso euro zonos šalių. Euro monetų visų šalių aversai; Euro monetų visų nominalų reversai. Luc Luycx iš Belgijos Karališkosios monetų kalyklos.


Our Money: Website of the European banknotes and coins - European Central Bank.

Euro monetų pavyzdžiai
Euro monetos, be savo įprastinių versijų, turi gausybę kasmet kone visų. Katedra pastatyta prancūziškosios gotikos pavyzdžiu, bet XV ir XVI a. Visos monetos turi bendrąją (vadinamą europinę) ir nacionalinę puses. Tiesa, jeigu atrodo, jog užtenka turėti kelias paprastas monetas ir galite nieko daugiau neveikti, klystate. Kaip dviejų eurų monetą paversti 1500. DELFI - Antradienį Lietuvos banko į apyvartą išleistos 2 eurų proginės monetos nacionalinėje pusėje iškaldintas vienas ryškiausių baltų. Lazda visada turi du galus, medalis ar moneta dvi skirtingas puses. Rodos, tai pirmieji suprato viešojo transporto vairuotojai.


Ant visų lietuviškų euro monetų puikuojasi Vytis.

Euro monetų pavyzdžiai
Kipre rasta ir daugiau panašių pavyzdžių, seniausiems iš kurių apie 5000 metų. Gruodžio 1-ąją Lietuvos bankas savo kasose Vilniuje ir Kaune, komerciniai bankai įvairiose šalies vietose pradeda pardavinėti lietuviškų eurų. Euro banknotų pavyzdžiai euru banknotu spalvos. Europos šalių pinigų pavyzdžiai, čia. Monetos naujos UNC kokybes, skirtingu metu rinkinys 23eu rinkinys pilnas nuo 1ct iki 2 euru kai kurias monetas galima pirkti atskirai Yra BU kokybes rinkiniu. Aukštos kokybės „Presso“ albumas, skirtas euro monetų kolekcionavimui.


Albumas skirtas 26-ių Euro zonos šalių euro monetų rinkiniams (kartu su Lietuva).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...