2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Kaip ismokti siuti sukneles

Kaip ismokti siuti sukneles Jūs svajojate išmokti siūti, bet kol kas esate tik kelio pradžioje? Dažnai pradėjus mokytis siūti susiduriame su problema: nuo ko geriausia pradėti ir kaip. Dauguma merginų ir moterų nori išmokti siūti.

Kaip ismokti siuti sukneles
Juk, įvaldžiusios šį meną, jūs galėsite vilkėti tokius drabužius, kokių. Seniai norėjau išmokti šio amato ir daugiau nei prieš 2 metus viena draugė. Pasiuvau juodą suknelę, kurią pamatęs vyras paskatino drabužius siūti ir kitiems.
Kaip ismokti siuti sukneles
Iš pradžių reikia išmokti siūti be siūlių, galima siūti ant popieriaus.


Jei viskuo pasirūpinote, galima pradėti siūti jūsų naująją suknelę. Vienos gumelės atkarpos galus prisiūkite prie skirtingų suknelės juosmens. Kadangi aš sioje srityje esu visiška naujokė, tai reikia tikėtis pagalbos iš žinancių ir mokančių arba tiesiog bandžiusių siūti, bet gal kažkas. O gal jau atsiranda norinčiųjų išmokti siūti? Pagrindinės klientės, kurioms siuvu švarkus, kelnes, sijonus ar sukneles, yra mokytojos”, – sakė. Jūs visada nori ką nors naujo, ir dažniausiai jis ateina į suknelės. Norėdami papildyti garderobą pageidautina išmokti siūti sau.


Atsižvelgiant į tai, amžinasis laiko.

Kaip ismokti siuti sukneles
Kiekviena moteris dabar gali pasirinkti suknelę skonį. Nepaisant to, dauguma moterų nori išmokti siūti, aprengti save unikaliu išskirtinių dalykų. Esu kazkada siuvus, bet labai senei, mano mociute buvo siuveja. Pgrindus kaip naudotis masina mazdaug zinau. Gal kuri kepate tortus, ar siuvate, ar apsimoka? Geriausia išeitis iš šios situacijos - išmokti siūti!


Lengviausias būdas išmokti pritaikyti patogiai suknelė lazda, kad tinka puikiai visoms progoms. Be to, galima kelias iskarpas sujungt i viena - pvz. Sveiki, Labai noriu išmokti siūti, man atrodo nuostabus gebėjimas. Norint savarankiškai pasiūti kokį nors siuvinį, pirmiausia reikia mokėti meistriškai naudotis siuvamai a mašina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...