2017 m. lapkričio 18 d., šeštadienis

Joga kaune nemokamai

Joga kaune nemokamai Gintaras kviečia į naujai renkamą mažesnio intensyvumo tai chi joga grupę. Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia kauniečius. Praktikuojantieji jogą išlaiko ramų protą, turi daugiau energijos.

Joga kaune nemokamai
Joga stiprina tiek fizinę, tiek dvasinę sveikatą, padeda sustiprinti kūną ir …. Todėl, siekiant, kad kauniečiai turėtų galimybę nemokamai. Tai mokslas apie dvasingumą, apie subtiliąją sistemą. Kaune veikiančiame Olimpiniame miestelyje – nemokama zumbos treniruotė.
Joga kaune nemokamai
Kauno jogos studija kviečia į nemokamas jogos mankštas.


Judėk sveikai“ trenerė: jogoje save gali atrasti kiekvienas. Kyla klausimas, kodėl turėtumėte sekmadienį skirti laiko jogos praktikai? Joga viena iš nedaugelio technikų, kuri veikia visus vidaus organus. Kovo 17-19 dienomis Karklės SOS vaikų poilsiavietėje mokykla „Joga – savęs link“ organizuoja savaitgalio. Jogos centras „Prana" įkurtas Kaune, Šilainiuose. Joga – tai vientisas, visapusiškas ir nuoseklus savo esybės, kaip kūno, proto ir. Sahadža jogos centrų visoje Lietuvoje: Vilniuje, Kaune, Kėdainuose, Klaipėdoje, Kretingoje, Šilutėje. Sahadža joga veikia per subtiliąją sistemą, esančią centrinėje nervų sistemoje.


Prieš savaitę Klaipėdoje vykę Amiro seminarai ir masažai sulaukė didelio susidomėjimo. Nemokama joga senjorams - it mana iš dangaus. Skelbiami nemokami meditacijos kursai pradedantiems! A („Pabiručių pasaulis”), pirmadieniais, 18. Mažesnio intensyvumo ir terapinė joga. Vedantieji Šarūnas Merkevičius (tel.


8-678 43837), Kauno jogos studijos instruktorius, kineziterapeutas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...