2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Margarita kosmetika

Margarita kosmetika BIOK laboratorija" yra viena didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse. MARGARITA Švelnus kūno šveitiklis su agurkais 150ml. Margarita kosmetika: atradimai ir nusivylimai.

Margarita kosmetika
Tyrinėjame tai, kas slepiasi kosmetikos priemonių indeliuose. Pagal galiojancius standartus kosmetika naturalia gali buti vadinama, jei ten yra ne maziau kaip 20 % naturaliu zaliavu. Tačiau mes gaminame kosmetiką ir italams. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!
Margarita kosmetika
Sausai ir jautriai odai (1); Riebiai ir spuoguotai odai (2); Mišriai odai (1); Normaliai odai (3); Brandžiai odai (1); Kremai (2); Pieneliai ir prausikliai.


Ar žinote, kiek grožio paslapčių slepia lietuviški dobilai? Aš žinau, todėl renkuosi veido kremą nuo raukšlių. Sveiki, apklausą atlieka Vilniaus kolegijos reklamos vadybos III vakarinio kurso studentė. Tai viena didžiausių kosmetikos gamintojų Baltijos šalyse. Kazkada naudojau krema margarita veidui, tai nepasakyciau, kad prastesnis uz. Ekologiškas šampūnas vaikams su ramunėlių ir kviečių.


O ne taip jau ir seniai natūralios kosmetikos. Užsieninės ekologiškos kosmetikos Lietuvoje jau apstu, bent jau norintys.

Margarita kosmetika
Kosmetika – bendras pavadinimas substancijoms, naudojamoms pakeisti (pagražinti) žmogaus kūno išvaizdą ar kvapą. Ypač atidžiai reikia prižiūrėti odą aplink akis ir lūpas. Tam būtina naudoti specialius preparatus, kurių būna praktiškai visose kosmetikos, skirtos. NORFA parduotuvėse ir prekybos centruose organizuojamos akcijos ir žaidimai.


Sveikos, šiandien dar vienas straipsniukas, aktualus būsimoms ir esamoms mamytėms ir toms, kurios mėgsta vaikišką kosmetiką dėl įvairių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...