2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Pukines striukes skalbimas

Pukines striukes skalbimas Ne visi pūkiniai drabužiai gali būti skalbiami skalbyklėje – kai kurie valomi tiki cheminiu būdu. Tačiau jei pūkinę striukę galite skalbti namuose. Nors daugumą striukių, įskaitant ir didžiąją dalį pūkinių, galima skalbti skalbimo mašinoje, didžiausias dėmes, ypatingus nešvarumus geriau šalinti rankomis.

Pukines striukes skalbimas
Prieš skalbiant pūkinę striukę, reikia užsegti visas sagas ir užtrauktukus. Taip daroma todėl, kad pūkinės striukės viršutinis audinys gali suplyšti kai striukė yra. Paspaudus šaltukui, daugelis iš spintos išsitraukia pūkinę striukę arba paltą – juk tai labai šiltas, patogus ir gana lengvas drabužis.


Pūkinės striukės būna kurias galima skalbti ir kurių negalima skalbti, tik cheminis valymas.

Pukines striukes skalbimas
TIK su programa kuri plauna saltu vandenu,be jokiu milteliu nes nuo ju lieka baltu demiu,o tik su skystu. Tokiems drabužiams tinka tik vėsus vanduo ir skalbimas rankomis. Jie neleis sugadinti pūkinės striukės ir išmuš visas putas. Klausykit ar pukines striukes reikia valyti tik sausu būdu valykloj, negalima jų švyst į. Ar skalbiate namie ar nešate į valyklas? Jei skalbiate namie, gal galite pasidalinti patarimais? Bent pusmetį mūsų kailiniai, pūkinės striukės, verstos odos paltai, kepurės, šalikais.


Skalbyklėje pūkinius drabužius galima skalbti 30 laipsnių. Labas, gaila mokėt už vaikiškos nedidelės pūkinės striukės valyma valykloje 50 lt. Juo lab, kad kai nešiau savo pūkinę striukę sakė, kad plauna. Pasak Žebrauskienės, beveik visas pūkines striukes galima skalbti. Kiek kebliau jas tinkamai išdžiovinti, kad pūkai nesukibtų į gumulus ir ilgai džiūdami neimtų. Kaip tinkamai laikyti kailinius, pūkines striukes, batus, kad kitą žiemą jie. Pūkines striukes galite bandyti skalbti skalbimo mašinoje, nustačius. Pabandziau skalbti su teniso kamuoliukais, parduotuveje jie.


Nors jeigu pukai yra isiuti i kvadraciukus, o ne vientisi, tada gali skalbt. Beiskant info radau, tai kad zmones jei skalbia patys, tai i skalbimo. Beje, parduotuvių lentynose atsirado plonos pukines striukes. Pukines striukes skalbimas dar vienas aspektas, kuris turėtų būti įvertintas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...