2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Mezgimo siulu ispardavimas

Mezgimo siulu ispardavimas Tikimės, kad rasite Jums tinkamus siūlus šitokioje milžiniškoje siūlų įvairovėje ir dar ne kartą apsilankysite pas mus. Linkime kūrybinės sėkmės ir gerų pirkinių! Geros kokybės mezgimo siulai Vilniuje ir internetu.

Mezgimo siulu ispardavimas
Didelis natūralių pluoštų mezgimo siūlų pasirinkimas patiems įvairiausiems Jūsų mezginiams. Gausus siūlų pasirinkimas pradžiugins kiekvieną mezgėją ar kitų rankdarbių mėgėją. Greita ir patogu - išsirinksite siūlus ir kitus priedus. Apsipirk patogiai, neiškeldama kojos iš namų.
Mezgimo siulu ispardavimas
Mezgimo siūlai ir gausus siūlų mezgimui asortimentas internetu.


Rankinio mezgimo siūlų IŠPARDAViMAS nuolaidos iki 50%. Nuolaidos taip pat taikomos siūlams iš Peru. Mus rasite Kovo 11-osios 22 Kaunas,Prekybos centre. Parduodu kokybiškus DROPS mezgimo siūlus. Turime didelį asortimentą rūšių (vilna, pusvilnė, medvilnė, alpakų vilna, merinosų vilna) bei. Siūlų parduotuvė internete APmezga LT- mezgimo siūlai, nėrimo ir mezgimo reikmenys, konsultacijos mezgimo ir nėrimo klausimais.


Internetinėje parduotuvėje "Siūlų gijos" parduodami aukščiausios kokybės mezgimo siūlai. Vilnoniai siūlai, mohera, merino vilna, pusvilne, medvilnė, viskozė.

Mezgimo siulu ispardavimas
Pavasarinis išpardavimas Antradienis, 01 Balandis 2014 18:48 PAVASARINIS I� PARDAVIMAS! Alpaca Party - tai didžiausias alpakų vilnos siūlų išpardavimas! Audinių ir mezgimo siūlų parduotuvė „Mados Garažas“ nuolatos domisi, ką klientės megza ar siuva. Laimą Vakrinaitę – informatikę, projektų. MEZGIMO SIŪLŲ IŠPARDAVIMAS AZALIA - 45% viskozė, 44% akrilas, 11% poliamidas 50 g. Linkiu, kad Jūsų siūlinė visada būtų pilna siūlų!


Siuvimo mašinos, siuvėjos paslaugos. Vašeliai, virbalai, atlasinės, tautinės, juostelės. Ir apskritai viskas apie mezgimo siulus - kokia siulu sudetis gera. Vernito siulu kazkokia akcija-ispardavimas, man kazkaip nepatiko jie. Rankdarbių priemonės - mezgimo, nėrimo siūlai, virbalai, vąšeliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...