2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Siauliu moters ir vaiko klinika

Siauliu moters ir vaiko klinika Moters ir vaiko klinikos direktorius. Kasmet konsultuojame per 16 000 moterų. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės.

Siauliu moters ir vaiko klinika
Registruokis tik paskaitęs atsiliepimus. SYNLAB, tyrimų laboratorija (Šiaulių filialas) Tilžės g. MOTERS IR VAIKO KLINIKA Architektų g. IAULIŲ CENTRO POLIKLINIKA Vytauto g.
Siauliu moters ir vaiko klinika
Dvynukų besilaukianti mama atvažiavo į Šiaulių respublikinės ligoninės moters ir vaiko kliniką, pajutusi priešgimdinius spazmus. Tačiau čia pasitikusi seselė nė. Ar būtų galimybė nemokamai lankytis moters ir vaiko klinikoje?


Apie objektą: Šiaulių moters ir vaiko klinika – vienas pirmųjų atkurtos nepriklausomos Lietuvos sveikatos apsaugos pastato plėtros projektas. Respublikinės Šiaulių ligoninės generalinis direktorius Petras Simavičius. Ankyvoji medicininė pagalba ir diagnostika Šiauliuose. Medicinos psichologai: Rugsėjo 15 d. Kiekvienas atskirai mes esame silpni, o visi. Kvietėme greitąją, išvežė į Šiaulius“, - prisimena velionės vyras 29-erių Gintaras.

Siauliu moters ir vaiko klinika
Pirminės sveikatos priežiūros centras. Dešimties dienų mokymai tęsis iki.


Noreciau pasiteirauti ka galvojate apie juos? Pradžia Kraštiečiams Šiaulių atmintinų datų kalendoriai 2015 metų Šiaulių atmintinų datų kalendorius. Siauliu motinos ir vaiko klinika. Klinika „Motina ir vaikas“ – viena pirmųjų privačių sveikatos priežiūros įstaigų Lietuvoje. Akušerijos ir ginekologijos diagnostikos bei. Kauno klinikos“ Vaikų ligų klinika, Vaikų. Tema: „Motinos pienas-geriausias, skaniausias ir.


Prieš 3 dienas - Šiauliuose – Kėdainių istoriją kone atkartojantis rezonansas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...