2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Ranku darbo auskarai

Ranku darbo auskarai Jovita Ušackė, rankų darbo papuošalai, sibori, silkas, ranku darbo dovanos, ranku darbo auskarai, auskarai is karoliuku, ranku darbo apyrankes, ranku darbo. Gaminame rankų darbo juvelyrinius gaminius iš aukso. Ypatingai didelį dėmesį skiriame individualių vestuvinių ir sužadėtuvių žiedų gamybai.

Ranku darbo auskarai
Madingi rankų darbo papuošalai ir aksesuarai moterims: auskarai, koljė, apyrankės, galvos papuošalai, kuprinės, diržai - petnešos. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Vienetiniai, ypatingai kruopščiai atlikti rankų darbo papuošalai: auskarai, apyrankės, vėriniai, segės, plaukų aksesuarai, vestuviniai papuošalai nuotakoms.
Ranku darbo auskarai
Larisos Karpovos rankų darbo papuošalai.


Auskarai, auskarai iš karoliuku, Komplektai, Pakabukai, Plaukų papuošalai. Mūsų parduotuvėje rasite įvairių rankų darbo papuošalų iš žalvario ir stiklo. Ranku darbo auskarai, auskarai is karoliuku: ilgi auskarai, kabantys, originalūs, auskarai ausyje, stilingi ir madingi auskarai moterims. Originalūs rankų darbo papuošalai moterims - auskarai, apyrankės, vėriniai skirti atskleisti Jūsų asmenybę ir padėti išsiskirti iš minios! Rankų darbo auskarai pagaminti Lietuvoje. Visi auskarai vienetiniai, lengvi ir kelis kartus lakuoti, tad ilgaamžiai ir atsparūs.


Stilingi auskarai suverti iš sidabro ir violetinės spalvos karoliukų Ilgis, plotis, cm: 7,5 x 1,8.

Ranku darbo auskarai
My little Nature - unikalūs rankų darbo aksesuarai su natūraliais augalais. Originalaus dizaino autoriniai papuošalai ir aksesuarai moterims. Nebrangūs rankų darbo auskarai su perlais. Prekės autorius: Sonata Neuf Komentarų: 0 Autoriaus profilis Visi autoriaus darbai. Išskirtinėms ir turinčioms savo stilių moterims ir merginoms!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...