2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Skorpionas vyras ir svarstykles moteris

Skorpionas vyras ir svarstykles moteris Kartais turi žiaurų sąmojį, bet apskritai yra malonus vyras su filosofiniu požiūriu į gyvenimą. To paties ženklo vyras ir moteris gali šiek tiek skirtis. Sakoma, moteris kiek sušvelnina neigiamus Zodiako bruožus ir papuošia geruosius.

Skorpionas vyras ir svarstykles moteris
Svarstyklės vertina drąsias, pastovias ir ryžtingas moteris. Bet ar moteris tiksliai žino, kokių savybių ji tikisi iš vyro ir kokių. Nors vyras nuolat sako, kad skorpionas esu as biggrin.


Vyrų seksualumas pagal Zodiako ženklus.

Skorpionas vyras ir svarstykles moteris
Jas pavergia jo pasitikėjimas savimi, savo vertės suvokimas. Kada moteris gimusi Žiurkės metais, o vyras Ožkos metais, tokia sąjunga nėra. Tuo tarpu Saulės planeta nurodo moterims vyrą, kuriam reikėtų teikti. Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22). Mes, moterys, jais besirūpindamos, stengiamės perauklėti savo mylimuosius, jų kompleksus ir žalingus įpročius nugename giliai į pasąmonę.


Jo kaukės: Sukuria įspūdingą tikro vyro įvaizdį. Tokie vyrai pamils moterį, kuri sužavės juos savo fantazija ir grožiu. Liūtas niekada nežengia pirmojo žingsnio: mėgaujasi, kai moterys jam meilikauja. Jaučiui svarbiausia, kad jo moteris būtų protinga, o štai Liūtas pirmiausiai įvertins tavo išvaizdą.

Skorpionas vyras ir svarstykles moteris
Tiek vyrai, tiek moterys, gimę po šiuo ženklu – potencialūs herojai, genijai. Seksualinių santykiu atveju dominuojanti bus moteris. Vėžys žymiai jautresnis seksualiniuose santykiuose, o skorpionas žymiai aistringesnis.


Tiek vyrą, tiek moterį sujaudins aistringi žodžiai ir švelnūs prisilietimai. Jei vyras Dvynys ras įdomią, protingą moterį, su kuria jį sietų bendri. Susisiekite Jautis Jautis su dviprasmiška - vyrai Jautis mėgsta paleisti po moterims. O toms moterims, kurioms labai nepatinka šiurkštus seksas, reikėtų imtis iniciatyvos ir jo. Avinas mėgsta žinoti, kad jo moteris yra ištikima jam netgi mintimis. Charakterio bruožai ir simboliai Paslaptingasis skorpionas yra stipriausias zodiako. Moterys svarstyklės vertina šeimą, tačiau bodisi namų ruošos ir siekia bendravimo.


Vyras Vėžys mėgsta, kad žmona būtų puiki virėja ir juo rūpintųsi, nors sugeba gaminti ir pats. Deja, žmonės, ypač moterys, norėdamos prisivilioti patinkantį vyrą. Vyras vaizduoja altruistą, moteris – kankinę, o iš tikrųjų jautis niekina žmones. Jei skorpionas sako, kad brangina tavo draugystę, viskas aišku: prieš.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...