2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

Samsung galaxy s3 neo deklai tele2

Samsung galaxy s3 neo deklai tele2 SAMSUNG G925FA GALAXY S6 EDGE 32GB. Samsung Galaxy S3 Neo S-View dėklas. FCA004G4 iWalk Galaxy S4 Silver Flip deklas leather case.

Samsung galaxy s3 neo deklai tele2
Atverčiamas „View Window“ dėklas - rožinis (Galaxy S3). Greitas (1-3 darbo dienos) ir nemokamas pristatymas užsakymams. Atsiliepimai, skundai, komentarai apie įmonę Tele2, UAB.


SM-R760NDAASEB, SM-R770NZSASEB, EB-BG388BB, EF-WJ510PF, EO-IG935BW.

Samsung galaxy s3 neo deklai tele2
Gear S3 Frontier, Gear S3 Classic, Baterija Galaxy Xcover 3, Dėklas Flip. Vilniuje pristatymas nemokamas į kitus miestus. Tinka modeliams I9300, I9305, I9301. Dėklo nugarėlė ant telefono uždedama. Ultra Slim Back Case Galaxy Trend 2 Lite" (skaidrus) telefono dėklas.


Visą laiką buvo naudotas su dėklu ir grūdintu stiklu, dėl to atrodo kaip naujas. Mobilieji telefonai – gauk jau šiandien, padėsime išsirinkti telefoną ir dėkliuką, garantija 24 mėn. Nemokamas pristatymas, lizingo akcijos. Visi dokai, pilnas komplektas, dėklas.

Samsung galaxy s3 neo deklai tele2
Naujas, nenaudotas telefonas Huawei P9 Lite, pirktas iš Tele2, garantinis 2 metams. Juodos "Onyx Black" spalvos, iš tele2, pilnas komplektas. Daiktas Dėklas telefonui crocs šlepetė.


Su tvarkingais dokumentais pirktas tele2 salone. Sveiki, parduodu samsung galaxy s3 veikia kaip turi buti, šonai truputi pasitryne bet mažai, KEITIMAI NEDOMINA. Tik keiciu samsung galaxy s3 neo i kita tel komplektacija: dezute, pakrovejas. Pagamintas iš kokybiško plastiko ir gumos. Lietuvoje jau siūloma užsisakyti „Tele2“ patvirtino, kad bendrovė nuo šiemet. Turi visus priedus, taip pat Tele2 garantija. Specialus dėklas su langeliu išorinėje dalyje (kurio vertė 35 EUR).


Perku samsung galaxy s3 s4 s5, s6, edge, S7 ? Aksesuarai (dėklai, pakrovėjai, kompiuterių laidai, bluetooth įranga, ausinės, akumuliatoriai ir t.t). Sony Ericsson XPERIA Neo MT15i (tas su 8mpx kamera).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...