2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

Tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis

Tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis Autobusų ir traukinių tvarkaraštis internete. Vilniaus autobusų stotis-priemiestinių, tarpmiestinių ir tarptautinių autobusų tvarkaraščiai, bilietų pardavimas, kelionės ir keltų bilietai, draudimas, skubių siuntų. UAB "BUSTURAS" NEATSAKO UŽ TVARKARAŠČIŲ, SKELBIAMŲ NE UAB "BUSTURAS" TINKLALAPIUOSE.

Tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis
Informacija, duomenų bazė - tarpmiestiniai keleiviniai maršrutai ir eismo grafikai - paieška. Palangos autobusų stotis tvarkaraščiai. UAB Panevėžio autobusų parkas internetinė svetainė, kurioje pateikiama informacija. Lietuvos teritorijoje kursuojančių tarpmiestinių autobusų sąrašas.


Tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis
Nuomoja autobusus kelionėms, ekskursijoms. Biržai – Kaunas per Kupiškį, Ukmergę. Priemiestiniai maršrutai, jonavosautobusai. Tarpmiestiniai autobusų tvarkaraščiai. Keleivių pervežimo autobusais priemiestinių ir miesto maršrutų eismo tvarkaraščiai. Mažeikiai – Buknaičiai autobusai važiuoja tik šeštadieniais, 7. Kauno kryptis autobusas išvyksta iš 2 aikštelės. MARŠRUTO PAVADINIMAS, IŠVYKIMO LAIKAS.


Informacija dėl vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo maršrutų reisų.

Tarpmiestiniu autobusu tvarkarastis
Mokinių atostogų metu kursuoja trečiadieniais, penktadieniais. Kuršėnų autobusų stotis (atnaujinta 2015.05.01). Išvyksta iš pradinės stoties, Gargždai, Nuvyksta į galinę stotį, Pastaba. UAB "Trakų autobusai" - tai pagrindinė Trakų rajono savivaldybės įmonė, turinti "Vežėjo" statusą ir teikianti visuomenei būtinas keleivinio transporto paslaugas. Klaipėda, 755, 05:30, 06:58, 07:05, 07:.


UAB „Šilutės autobusų parkas“ teikia reguliarias keleivių pervežimo paslaugas Šilutės mieste, priemiestyje ir tarpmiestiniais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...