2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

2 Mėn kudikio raida

2 mėn kudikio raida Jei naujagimio kumšteliai tvirtai suspausti, tai 2 mėnesių kūdikio plaštakos vis. Tuštinasi 2 mėnesių vaikai 1-5 kartus per dieną, dažniausiai tuoj pat po žindymo. Jo veiksmai nebepriklauso nuo įgimtų naujagimio refleksų: jis mokosi pats valdyti savo kūną ir protą.

2 Mėn kudikio raida
Mažylis įsiklauso į naujus, negirdėtus garsus, dairosi po. Kūdikio amžius: 2 mėnesiai ir 1 savaitė 2 savaitės 3 savaitės. Antrojo mėnesio pabaigoje kūdikio pagrindiniai motorinės raidos. Kūdikio regėjimas palaipsniui gerėja: jis ilgiau geba žiūrėti į konkretų objektą, atidžiau.


2 Mėn kudikio raida
II dalis)5 Kartais vaiko vaizduotė ima gąsdinti: jo fantazijose atsiskleidžia. Gimę jie vėl pradeda tai daryti sulaukę maždaug 3 mėnesių, o nutinka tai dėl. Jei jums kelia nerimą, kad kūdikio raida neatitinka jo amžiui būdingų normų. Ką žaisti su mažu kūdikiu: idėjos kiekvienai dienai. Be abejo, tokiu žaidimu pradžiuginsite ir 2 mėn. Tai svetimų žmonių baimė, o jos atsiradimas reiškia normalią, nesutrikusią kūdikio raidą - tai didelis.


Daugiau straipsnių tema: Kūdikio raida. Neklauso kalbančiojo balso;; Nežiūri į kalbančiojo veidą;; Nepradeda. Tag Archives: Ką moka dviejų mėnesių kūdikis.

2 Mėn kudikio raida
Atminkite, jog atsiskyrimas nuo kūdikio yra sunkus visoms mamoms, ir tai. Antrąjį mėnesį - vaikščiojimo raidos pereinamoji fazė. Iš motinos gautas imunitetas po 2-3 mėnesių išnyksta, todėl kūdikis dažnai serga įvairiomis ligomis.


Kaip žinoti ar kūdikio raida teisinga? Psichomotorinė kūdikio raida, Naujagimystės periodas, kūdikystės mėnesiai. Dažniausiai kūdikio raidos etapai atsilieka tiek, kiek jis gimė per anksti. Parke matau,kaip mamos su vaikštynę,leidžia savo 7-8 mėnesiu vaikus lakstyti. Po truputį keičiasi kūdikio poza – kojos, rankos bei kumščiai išsitiesia. Dviejų mėnesių amžiaus kūdikis tvirtai laiko pakėlęs galvytę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...