2017 m. gruodžio 11 d., pirmadienis

Paprastas pyragas su varske

Paprastas pyragas su varske Paprastas, labai kakavinis, nesaldus varškės pyragas. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.

Paprastas pyragas su varske
Nieko mandro nenorėjau gaminti, todėl suimprovizavau labai paprastą pyragą. Pavasariškai lengvas ir gardus varškės pyragas su vyšniomis. Puikiai tinka tinginiukams ar nenorintiems daug laiko praleisti virtuvėje.


Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Paprastas pyragas su varske
Paaiškinimas paprastas: jautiena sausesnė, todėl išskiria mažiau sulčių ir šios. Varškės pyragas, pyragas, desertas, prancūzų, receptai. O štai antrasis, prancūziškas varškės pyragas, puikiai pavyko. Tikrai labai paprastas receptas ir labai skanus, mažai terlionės. Paprasčiau nebūna :) tai tik pyragas su varške.


Kaip tik šiandien gavau varškės iš kaimo. Skaniausias visų laikų varškės pyragas. Gairės: trupininis varskes pyragas , varskes trupininis pyragas. Sudėkite smulkintą sviestą, cukrų, žiupsnelį druskos ir miltus į trintuvo indą ir sutrinkite iki trupinių.

Paprastas pyragas su varske
Sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų ir citrinos žievelę. Tradicinis, skanus ir lengvai paruošiamas pyragas su varškės ir uogienės įdaru. Kieno liežuvis aštresnis „Auksiniame balse": Kelmickaitės ar Rožicko? Ačiū už paprastą ir tikrai gerą receptą.


O sako, kad lietuviai neturi humoro. Asta (bendravarde ), man tai jau savaime varškės pyragas. Beata sako, kad čia yra Vilmos geriausias obuolių pyragas su varške. Vilma, kaip supratau, yra Beatos draugė. Gairės: skanus pyragas, varškės pyragas, varškės pyrago receptas, purus pyragas, puraus pyrago receptas. Reikės įdarui: 200 g varškės ½ stiklinės. Jeigu mėgstate varškę ir moliūgus, šis pyragas turėtų jums patikti. Jis kiek primena sūrio pyragą, skaniausias atšaldytas ir gausiai apibarstytas cukraus bei.


Labai paprastas ir greitas pyragas tiems, kas turi šaldymo kameroje uogų. Vyras net pagalvojo, kad pyragas su varske :))))).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...