2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Azijos augalija

Azijos augalija Azijos augalija referatas, kursinis, rasinys. Azija, didžiausia pasaulio dalis (~30 % viso sausumos ploto), čia gyvena apie 60 % pasaulio gyventojų. Mokslininkai Pietryčių Azijoje aptiko 163 naujas augalų ir gyvūnų.

Azijos augalija
Botaniko profesoriaus Konstantino Regelio 120-osioms gimimo metinėms. Praneškite apie kitą vaizdąPraneškite apie įžeidžiantį vaizdą. Jo vandens nepaprastas skaidrumas, reta ir įdomi gyvunija, vaizdingos. Stepių augalija išplitusi didžiulėse upių slėnių žemumose ir apatinėse kalnų šlaitų.


Azijos augalija
Vakaruose jos riba eina Viduržemio ir raudonąja jūromis, rytuose – Indo. Pietų Azija – didžiulė teritorija, kuriai priklauso 5 žemyninės ir. Darbą atliko: Kristina Gedvilaitė 12 a. Integruotas geografijos ir anglų kalbos projektas "Pažintis su Azija". Kodėl Pietvakarių Azijoje toks sausringas klimatas ir skurdi augalija? Pasaulio paveldo sąrašą Ogasavaros salos buvo įtrauktos dėl išskirtinės augalijos ir gyvūnijos. Salos yra atsiskyrusios toli tiek nuo Azijos.


Drėgni miškai pilni turtingos gyvūnijos ir augalijos, čia pat tarpusavy. Augalijos ir gyvūnijos įvairovė Žemėje.

Azijos augalija
Išgaišo žuvys ir sausumos gyvūnai, visiškai sunyko pakrančių augalija. Vidurio Azijoje esantis Aralas buvo. Sąlygos augti yra puikios, todėl džiunglių augalija turi nuolat kovoti dėl. Azijos, o vėliau ir apie Europos šalis, mokinys pildo mokytojo parengtus šablonus.


Pirmoji pažintis su Pietryčių Azija. Apgriuvę šventyklų pastatai apraizgyti tankios džiunglių augalijos, aukšta žole apaugusioje pievoje. Tailandas yra lankomiausia turistų vieta Pietų Azijoje ir tikrai ne be reikalo. For proper viewing of Glogster use Macromedia Flash Plug-in. Download a new plug-in, if your system is not playing correctly.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...