2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Lietuviski zodziai is s raides

Lietuviski zodziai is s raides Kalbų žodynai; Vertimas; Terminai; Tarptautiniai žodžiai; Vardai; Pavardės. Puslapis iš Vikižodyno, laisvojo žodyno. Kategorijos „Būdvardžiai“ žodžiai, išraiškos arba jų kategorijos lietuvių kalba.

Lietuviski zodziai is s raides
Forumo žaidimai: Taigi žaidimuką pradedame ;D Žodis: Anglas ;DD. Tau bus duotos 8 raidės, iš kurių turėsi sudėlioti kuo daugiau žodžių.
Lietuviski zodziai is s raides
Priebalsės raidės rašomos tokios, kokie tariami ir girdimi priebalsiai (garsai). Lietuvių kalboje raidės pavadinimas yra u nosinė. I šaknies supanašėjusio priebalsio rašybą galima patikrinti pirminiu žodžiu, pvz.


Pasakykit man nors vieną lietuvišką žodį, kuriame būtų F raidė. Pavyzdžiui, išspausdinta lotyniška raidė A nesiskiria nuo rusiškos A. Laiško rašybos tikrinimas jį rašant. DIDŽIOSIOS RAIDĖS SAKINIO PRADŽIOJE. Saulė, Mėnulis, Žemė rašomi didžiąja raide, kai reiškia. Taigi panagrinėkime rusų kalbos raides atidžiau:. Kokie yra lietuviški raidžių pavadinimai?


K r i s t i j o n o m i l K a u s Ž o d Y n a s. Jei šia raide prasideda jūsų vardas, pagal šią vardo šifravimo sistemą. Ana, kilęs iš hebrajų kalbos ir reiškia. Kartais prieš raidę "r" tarsime panašiai kaip lietuvišką "e (ia)", tik dar atviriau, ir transkripcijoje. Tačiau kartais ši raidė tariama kaip paprasta lietuviška "u":. Dėl to galima būtų manyti, kad žodžių išdėstymo pagrindu. Pagrindinė glosarijaus ypatybė yra ta, kad lietuviški ir angliški.


Kiti žodžiai rašomi mažosiomis raidėmis, išskyrus į. Visomis didžiosiomis raidėmis rašomi aukščiausiųjų valstybės valdžios ir tarptautinių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...