2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Džiovintos spanguolės kcal

Džiovintos spanguolės kcal Energetinė vertė, kcal, 347,0, 17,4%. Tam, mitybos specialistės teigimu, geriausiai tinka džiovintos slyvos, razinos. Maistinės spanguolių savybės, spanguolių vartojimas ir kita svarbi informacija vienoje vietoje!

Džiovintos spanguolės kcal
Naudokite džiovintas spanguoles kepiniams, pavyzdžiui, pyragams ir keksiukams. Vidutinė amerikiečių dienos kalorijų norma yra net apie 3 790 kcal! Džiovintos spanguolės „rainbow“, , 6415712003579, sudėtinės dalys: , kilmės šalis: suomija - prisma.


Džiovinti vaisiai suteikia energijos ir pagardina bet kokį patiekalą, stiprina.

Džiovintos spanguolės kcal
Viskas apie riešutus, sodinimą, auginimą ir valgymą. Džiovintos kriaušės (223 kcal), slyvos (264 kcal), razinos (270 kcal), obuoliai. Mūsų spanguolės išsiskiria savo pilnumu, todėl puikiai tinka užkandžiauti vienas. Avokadų užtepėlė su mozzarella sūriu ir baziliku. Avocado spread with mozzarella cheese and. Brokolių ir džiovintų spanguolių salotos.


Sudėkite į dubenį, suberkite džiovintas spanguoles ir saulėgrąžų branduolius. Kaip ir švieži vaisiai, džiovinti vaisiai gali papildyti jūsų dietą sveikatai tinkamais antioksidantais. Vitaminingos spanguolės skinamos rudenį aukštapelkėse ant kiminų ir.

Džiovintos spanguolės kcal
Namų sąlygomis uogas, vaisius, daržoves paprasčiausia džiovinti ant viryklių. Spanguolės vertingos šviežios ir džiovintos. Patogiau džiovinti žaliavą, pagal orkaitės dydį pasidarius nesudėtingas džiovyklėles.


Sudedamosios dalys: 100% džiovintos spanguolių uogos. GO - džiovinti ananasai, spanguolės, mėlynės ir moliūgų sėklos. Vyresnė nei 30 metų moteris – apie 1700 kcal. Gal žinot keik kcal turi bananų traškučiai - sausi džiovinti bananai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...