2017 m. gruodžio 15 d., penktadienis

Emigrantas tv nemokamai

Emigrantas tv nemokamai Lietuviska TV internetu - lietuviškų TV kanalų retransliavimo tinklas. Tiesioginės transliacijos ir vaizdo įrašų archyvas. Mūsų teikiamas paslaugas Jūs galite išbandyti nemokamai.

Emigrantas tv nemokamai
Atsiprašome, bet Jūs esate neprisijungęs prie Emigrantas. Pilnas visų 180 TV kanalų tiesioginių transliacijų ir 6 mėn. Lietuviška, Rusiška televizija užsienyje, tiesiogiai internetu. Dabar kiekvienas emigrantas gali matyti TV internetu.
Emigrantas tv nemokamai
Pas mus galite matyti virš 100 lietuviškų, rusiškų, angliškų TV kanalų tiesiogiai bei jų 45 dienų įrašus.


KAIP NEMOKAMAI ZIURETI TELEVIZIJA PER INTERNETA 1) archyvus per emigrantas. Taip pat televiziją galima žiūrėti ir per planšetinius kompiuterius bei išmaniuosius. As jau 5 metai kaip naudoju emigrantas. Video parodytas emigrantas, bet viskas tinka ir lietuviskai tv. Nemokama televizija internetu tiesiogiai (TV online), TV programa. Jeigu internetas pas tave greitas, tai žiūrėsi kaip per TV, ten yra ir nuoroda į. TV3, LNK, BTV, LRT, LRYTAS, TV6, TV1. Update 2009-05-09: neveikia ir tapo mokama.


Emigrantas tv nemokamai
Skaitmeninė antžeminė televizija vienintelė suteikia galimybę nemokamai. Užsiregistruok ir parą žiurėk nemokamai. Su viena prenumerata nemokamai galite žiūrėti net per 5 įrenginius vienu metu. Turbūt žinote gerbiamasai kad TV3 yra internete nemokamai. Vienas iš būdų palaikyti ryšį yra televizija, tačiau galimybės emigrantams žiūrėti lietuvišką televiziją internetu yra ribotos. Mes, kaip galbūt ir jūs, ilgą laiką. Tai Rusijos rinkai paruoštas TV grotuvas, bet kažką įdomaus sau čia ras kiekvienas - CNN, BBC ir kitus pasaulio naujienų, sporto, muzikos, filmų, mokslo ir.


Sužinojus prisijungimo prie wi-fi tinklo slaptažodį galima pakelti nuo žemės niekam nereikalingą daiktą - neišnaudotą interneto ryšį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...