2017 m. gruodžio 14 d., ketvirtadienis

Vaikiskos patalynes uzvalkalai

Vaikiskos patalynes uzvalkalai Antklodės, pagalvės, patalynės komplektai, lovytės ir vežimėlio tekstilė. Patalynė kūdikiams, vaikams internetu pigiau! Greitas pristatymas, platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas.

Vaikiskos patalynes uzvalkalai
Paklode su guma, antklodės ir pagalvės užvalkalas užsegamas vidinėmis. Prie mažylio miego kokybės prisideda ir kokybiški užvalkalai. Fėjos namuose“ gali rasti vaikišką patalynę iš drobės (100% medvilnė) ir satino (100% medvilnė).


Visi patalynės užvalkalai yra rankų darbo, skirti vaikams, kūdikiams, naujagimiams, todėl yra subtilūs, jaukūs.

Vaikiskos patalynes uzvalkalai
Siūlome vaikiškų antklodžių iš avies vilnos, medvilnės, šilko, lino, mikropluošto, pūkų ir plunksnų. LEN vaikiškos pagalvės užvalkalas, balta Ilgis: 55 cm Plotis: 35 cm Kiekis. JOLLEIN patalynės komplektas 2-jų dalių Hearts pink 120x150,60x80 cm Nuolaida JOLLEIN patalynės komplektas 2-jų dalių Hearts pink 120x150,60x80 cm 19. Lovytės apsaugos pusinės 180cm "BumpAIR". NUK saugios vaikiškos žirklutės, 1vnt. Elegantiškas, aukščiausios kokybės premium satino patalynės komplektas išskirtiniam Jūsų miegomojo žavesiui ir konfortui.


Džiaugiamės galėdami Jums pristatyti savo parduotuvėje ekologišką patalynę vaikams ir kūdikiams. Ekologiška vaikiška patalynė pagaminta iš natūralių. Užvalkalas Clevamama manipuliatoriui apsaugoti.

Vaikiskos patalynes uzvalkalai
Platus patalynės komplektų pasirinkimas. Kokybiški patalynės komplektai internetu. Skirtingi dydžiai ir modeliai geromis kainomis.


Satino ir medvilnės patalynės suaugusiesiems ir vaikams. Siūvinėta vaikiška patalynė su katinu (160x200 cm). Aukščiausia kokybė, pagaminta Lietuvoje! Vaikiška patalyn ė, kūdikio kraitelis, žaislai ir dovanos vaikams. Minkštutė ir maloni liestis medvinės patalynė kūdikiams. Vaikiškos patalynės komplektai internetu pigiau.


Dvipusės patalynės komplektas 2 dalių Automobiliai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...