2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Greitas paprastas pyragas

Greitas paprastas pyragas Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. PRIEŠISTORĖ Išbandytas begalę kartų (receptas nusirašytas prieš 100 metų turbūt iš SM...). Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas.

Greitas paprastas pyragas
Rekordiškai greitai padaromas pyragas. Mane tiesiog užvaldė smalsumas, koks čia pyragas iš tokių produktų gali gautis! Kai pyragas atvės, išimkite iš kepimo formos ir įdėkite į lėkštę. Jei norite, apibarstykite cukraus pudra ar apliekite ištirpintu baltu šokoladu ir papuoškite uogomis.


Greitas paprastas pyragas
Krekerių tortas: greitas, nekeptas ir skanus. Svečiai užpuolė netikėtai ar šiaip užsimanėt kažko saldaus, bet greitai ir lengvai pagaminamo? Biskvito skonis panašus į kekso ir pyrago derinį. Didelis dėkui Jolitai, už paprastą, greitą, pigų ir skanų pyragą! Paprastas, greitas, pigus, skanus varškės pyragas. Masė turėtu gautis išblukusi geltona. Plakite tol, kol neliks nė trupinėlio miltų. Ingredientai: 3-4 bananai; 4 kiaušiniai; 1 a. Jaukia šypsena ir spindinčiomis akimis mus pasitikusi Lietuvoje jau daugiau kaip 20 metų gyvenanti Fokoliarų judėjimo.


Greitas paprastas pyragas
Labai skanus,paprastas pigus pyragas. Varškės pyragas - paprastas, greitas ir labai skanus :) Jums reikės: (12–16 porcijų). Norintys pasmaguriauti, tačiau nesugaišti daug laiko, turėtų tikrai susižavėti, šiuo, ypač paprastu moliūgų pyrago. Taip pat visai paprastai buna paruosiami ir skanus taip vadinami pyragai is pakeliu, kuriuos galima nusipirkti. O paruosimas labai greitas ir paprastas. Mano anyta kepa pyragus,mieline tesla-viduje uogiene.


Aš šį pyragą dar vadinu tinginio pyragu, nes jei nori ko nors saldaus ir greito - pats tas. Vaikų gimtadienio stalui puikiai tinkantis, paprastas ir greitai paruošiamas nesaldus tuno pyragas. Pasirodo iš produktų, kuriuos beveik visada turime šaldytuve, galima išsikepti skanų ir greitą pyragą. Greitas obuolių pyragas su kondensuotu pienu bei citrinos sultimis. Itališkas patiekalas, greitas bei paprastas paruošimas. Ieva, pyragas greitas, paprastas ir skanus, o sviesto kiekį visada galima sumažinti ;).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...