2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Joga kaune aleksote

Joga kaune aleksote Joga suaugusiems, 1 kartas, 20 €, NEMOKAMI pažintiniai jogos užsiėmimai. Atsižvelgiant į tai, jog mes gyvename XXI amžiuje, modernioje visuomenėje ir. MIESTO JOGA į jogos praktikas žvelgia moderniai ir šiuolaikiškai.

Joga kaune aleksote
Mambo Open Source - the dynamic portal engine and content management. Joga – tai vientisas, visapusiškas ir nuoseklus savo esybės, kaip kūno, proto ir. Mūsų Kalniečių studija įsikūrusi vienoje iš svarbiausių Kauno miesto gatvių. KAUNO JOGOS STUDIJA, VšĮ Aleksoto filialas KAUNAS rekvizitai, kontaktai, informacija.
Joga kaune aleksote
Naujas, jaukus ir energingas, novatoriškas ir komfortiškas sporto klubas.


Treniruoklių salė, grupinės treniruotės – tai šiuolaikiško ir aktyvaus žmogaus. Jūs neturite teisių peržiūrėti šiems resursams. KJS instruktorė Laura kviečia į kūdikių ir mamyčių užsiėmimus. Mažesnio intensyvumo joga - tik 20 Eur! Kauno jogos centre šiek tiek glumina įsiliejimas į pažengusių grupę, juo labiau, kad grupės didelės. Gal kas nors lankotes Kaune Aleksote? Aleksote, šeimos klinikoje Sveikatos ratas dirba kinezeterapeutė Jurgita, tai ji ir.


Kineziterapija, joga, fitnesas, reabilitacija.

Joga kaune aleksote
Grupinių pratybų (Kauno jogos studijoje) galite rasti čia. Joga (grupinės bei individualios pratybos). Tad kviečiu atvykti ir išbandyti Pilates mankštą Aleksote, Veiverių g. Kaunas) RYTO JOGA Kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį 8. Parduodu 6a sklypa Kaune Aleksotas Narsiečiai. Joga aleksote – šiame forume rasi temų, atitinkančių tavo ieškomą žodį. Dainava, sporto klubas, joga, masazai, pilates, gymstick, aerobika, treneris.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...