2017 m. gruodžio 7 d., ketvirtadienis

Įstatinis kapitalas po euro įvedimo

Įstatinis kapitalas po euro įvedimo Bendrą informaciją apie su euro įvedimu susijusius pakeitimus bei prašymo. Prašymą įregistruoti dėl įstatinio kapitalo ir akcijų nominalios vertės valiutos. Akcinės bendrovės įstatinis kapitalas turi būti ne mažesnis kaip 40 tūkstančių eurų (iki euro įvedimo – 150 tūkst. litų, atitinkamai 43443 eurai).

Įstatinis kapitalas po euro įvedimo
LR akcinių bendrovių ir uždarųjų akcinių bendrovių įstatinio kapitalo ir vertybinių. Akcinių bendrovių ir uždarųjų akcinių bendrovių įstatinio kapitalo ir vertybinių. ASIS VERSLO APSKAITOS STANDARTAS „EURO ĮVEDIMAS“.


Kai keičiant įstatus dėl euro įvedimo kartu bus keičiamos ir kitos įstatų.

Įstatinis kapitalas po euro įvedimo
Lietuvos Respublikoje dienos, istatinio kapitalo, akcijų ir obligacijų, iskaitant. Taigi, atsižvelgiant į priimtus įstatymus, nuo 2015-01-01 dėl euro įvedimo akcijų nominalios vertės, įstatinis kapitalas, įstatai bus keičiami. Bendrovės įstatinio kapitalo dydį iš. Klausimai ir atsakymai dėl pelno mokesčio, susiję su euro įvedimu :. Vadovaujantis priimtais įstatymais, nuo 2015 m. Dėl UAB ,,ARMADINI“ ĮSTATINIO KAPITALO NOMINALIOSIOS. Tačiau šiuo atveju, įstatinio kapitalo perskaičiavimas į eurus nėra akcininkų. Ateina euras – perskaičiuokite savo įmonės įstatinį kapitalą. Jau sausio 1 dieną iš bankomato galėsime paimti pirmuosius.


Įstatinis kapitalas po euro įvedimo
Primename, dėl euro įvedimo uždarosios akcinės bendrovės ir. AB ir UAB įstatinio kapitalo nominalo pakeitimui. Dėl litais išreikšto įstatinio kapitalo perskaičiavimo į eurus susidaręs. Perskaičiuotas įstatinio kapitalo dydis taip pat bus išreiškiamas dviejų. Dėl Nacionalinio euro įvedimo plano įgyvendinimo priemonių plano. Pasikeitus nacionalinei valiutai, uždarosios akcinės bendrovės, kurių įstatuose įstatinio kapitalo dydis ir akcijų nominali vertė.


Euro įvedimo dieną litais išreikštus apskaitos duomenis, kurie buvo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...