2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Kaklo papuosalai is medziagos

Kaklo papuosalai is medziagos Kaip kilo idėja derinti netikėtas medžiagas: užtrauktus, džinsinį audinį? Išskirtiniai rankų darbo kaklo papuošalai, apyrankės ir kt. Rankų darbo papuošalai ir aksesuarai is natūralių medžiagų.

Kaklo papuosalai is medziagos
Ryškus, efektingas kaklo aksesuaras. Kapronas, atlasas, dekoruota bižuterijos ir Swarovski karoliuka. Kaklo papuošalai, Komplektai -.
Kaklo papuosalai is medziagos
Papuošalai su kriaukle XNE-1768. Sveikos, atleiskite jei ne į temą, bet gal galėtų kas patarti, gal žinote, kokiais klijais geriausia klijuoti medžiagą prie metalo, noriu pasisiūti ale. Asortimentas atnaujinamas kasdien.


Nedideli ir masyvūs kaklo papuošalai. Kaip pasidaryti rankų darbo papuošalą. Valentino dienai banalus ar klasikinis pasirinkimas? Pasidaryk pati: stilingas kaklo papuošalas. Internetinėje parduotuvėje b-a. Tai stilingas aprangos akcentas, kuris papuošia kiekvieną moterį suteikdamas ypatingo žavesio. Jums tereikia vos kelių priemonių, šiek tiek fantazijos ir. Tai nereiškia, kad dėvėdama ekstravagantišką kaklo papuošalą nebegali eksperimentuoti su iš skirtingos medžiagos pasiūtais drabužiais ar.


Baltos organza medziagos geles, tinka vestuviu proga, kaklo papuosalas. Vienetinis kaklo papuosalas, antro tokio nera, ryskios gelytes, tinka ne tik sventems. Originalus Led kaklo papuošalas nušvinta įvairiomis spalvomis. Auskarai, kaklo papuošalai, grandinėlės su pakabuku. Gražios spalvos, įdomiai atrodo ant kaklo. Greitas pristatymas, kokybiškos prekės, saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Tai aksesuarai, pareikalavę daug kruopštaus rankų darbo.


Medžiagos: Stikliniai karoliukai, kristalas, sutažas, metalinės detalės ir kt. Kaina: 20Lt Išmatavimai: 36cm + 7cm (pakabukas) + 6cm (grandinėlė).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...