2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Karneolis pirkti

Karneolis pirkti Karneolis - energijos, geros nuotaikos, aistros, drąsos akmuo. Skatina norą veikti ir padeda lengvai išspręsti sunkias problemas. Akmenys, krištolas ir panaši bižuterija: Akmuo Karneolis.

Karneolis pirkti
Jūs esate čia AGATAI - RAUDONAS AGATAS (KARNEOLIS). Jis tiks toms, kam sunku atsipalaiduoti, atsiverti. KAKR-APV-BR1-14 apie 14 mm, apvali forma, briaunuotas, karneolis, 1 vnt.


KAKR-PAI-12x8 apie 12 x 8 mm, pailga forma, karneolis, 1 vnt.

Karneolis pirkti
Zodiako zenklas: Liepos, rugpjūčio mėnesių gimimo akmuo. Mergelei, Skorpionui – zodiako akmuo ir gimimo akmuo, Liūtui – gimimo akmuo, tinka visiems. Skirti vėrti vėrinius, apyrankes, gaminti rankdarbius ar papuošalus. Karneolio karoliukai, sodrios oranžinės - raudonos spalvos. Tai suteikia vitališkumo, kuris didina moters patrauklumą ir padeda pajausti savo vertę bei vidinę stiprybę.


Sakoma, kad karneolis netgi pritraukia Tau skirtąjį. O gal yra kam taip buve, mano karneolio akmenukyje atsirado tokia balta. Tai kai užsuksiu ten kur pirkau paklausiu tos moteres kuri pardavė. Kreditingumo ir finansinės ataskaitos.

Karneolis pirkti
Labiau žinomos chalcedono rūšys yra: karneolis, kraujo akmuo (hematitas), oniksas, jaspis, agatas. Spalvos gali varijuoti nuo blyškiai melsvos, geltonos, rudos.


Apžiūrinėjant jį prieš šviesą, jis atrodo kaip drumstas kraujo. Jeigu koks rausvas akmuo, pavyzdžiui, karneolis, iškrenta iš žiedo, tai reiškia, kad vyras susirado kitą. O, pavyzdžiui, turkis Indijoje laikomas. Sidabras: 925 Dirbinys: Pakabukas Ilgis: 4,45 cm Plotis: 5,66 cm Akmuo: Karneolis, cirkonis Svoris: 5,69 g. Sužinojau, kad karneolis turėtų suteikti man gyvenimo džiaugsmo ir. O sąlygos tokios: pirkti akmenį ne mažesnį nei dviejų-penkių karatų! Vėžys (06.23-07.22) Smaragdas, įvairūs fluoritai, citrinas, ametistas, rožinis kvarcas, žalias jaspis, kalnų krištolas, sugilitas, sodalitas, samaninis.


Galimybė pristatyti nuo durų iki durų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...