2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Agonistas raumuo

Agonistas raumuo Antagonistas – priešingai veikiantis veiksnys arba veikėjas. Antagonizmas -tai yra pasipriešinimas ar priešingas poveikis. Tai gal galetumete man parasyti trumpai ir aiskiai, kas yra raumenys.

Agonistas raumuo
Riešo ir plaštakos tiesiamieji bei atgręžiamieji raumenys išsidėstę dilbio užpakalyje dviem sluoksniais: paviršiniame ir giliajame sluoksniuose. Keturgalvis šlaunies raumuo yra masyvus raumuo, užimantis visą priekinį ir šoninius šlaunies paviršius. Jį sudaro penkios galvos, vadinamos.
Agonistas raumuo
Plačiausiasis nugaros raumuo yra plokščias trikampis raumuo, iš nugaros dengiantis juosmenį ir iš šonų apatinę krūtinės ląstos dalį. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę visais.


Kai agonistas ir antagonistas susitraukia kartu gaunamas simultaniškas raum. Raumuo, kuris tiesiogiai atsakingas už tam tikro sąnario judesį, ar raumenį, kuris tiesiogiai atskingas už darbą. Pavyzdžiui darant rankų lenkimą su. Derinti raumenų agonistų ir antago-nistų ugdymą (raumuo antagonistas atlieka priešingos krypties judesį nei raumuo agonistas). Raumenys sinergistai, antagonistai, agonistai, fiksatoriai, stabilizatoriai. Raumenų aktyvus ir pasyvus nepakankamumas. Alfa-2 ir imidazolino receptorių agonistas: klonidinas.

Agonistas raumuo
Raumuo turi būti pakankamai parengtas, t. Kai tolimesni raumenys padeda raumeniui agonistui atlikti judesį.


Jų metu dalyvauja tik kvėpuojamieji raumenys, dėl to gali atsirasti deguonies perteklius. Agonistas – tai judesio iniciatorius (norimą judesį atlieka per sąn.). Normalus raumenų tonusas – raumens pasipriešinimas pasyviam judesiui, kai žmogus. Jeigu organo disfunkcija nebus pašalinta, raumuo agonistas. Pasiprieshinimas dedamas ties rieshu nes raumuo mazhas. Ir tada pradedam judesi (pakelta ranka).


Teisybes delei darant traukas bicepsas dirba kaip agonistas, o tricepsas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...