2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Kas yra licencijos sutartis

Kas yra licencijos sutartis Licencinė sutartis – rašytinis susitarimas, kuriuo viena šalis (licenciaras) suteikia teisę kitai šaliai (licenciatui) naudotis licencijos objektu nustatytomis sąlygomis. Licencijos nuomos ar leidimo naudotis neatlygintinai sutarties šablonas. Teamgate CRM panaudojimo sritys yra: pardavimų skatinimas, kontaktų valdymas.

Kas yra licencijos sutartis
Nors teisinis šių sutarčių reguliavimas yra labai panašus, tačiau skiriasi. Asociacija LATGA, toliau sutartyje vadinama LATGA, kurios buveinė yra J. B, LT-01118 Vilniuje, ir kurios vardu sutartį pasirašo direktorius. Už suteiktą licenciją sumokėti Autoriui. Sutarties pakeitimai ir papildymai įforminami šalių susitarimu, kuris yra neatsiejama. Kūrinys yra autoriaus (-ių) autorinis darbas, kuriame nėra.


Autoriai, jei yra pagrįsta būtinybė, gali riboti. Vartotojo vadove, ir atsižvelgiant į šios Sutarties. Pareiškėjas arba patento savininkas turi teisę suteikti kitam asmeniui išimtinę ar neišimtinę patento licenciją naudoti išradimą. Programinės įrangos licencija, Jūs galite naudoti. Jūsų ir PROGRAMŲ PRODUKTO SAVININKO uždarosios akcinės bendrovės „DB Topas“ teisinė sutartis dėl buhalterinės. Autorinės sutartys yra reikšmingos tuo, kad jos yra pagrindinis. Prekių ženklo licencinė sutartis yra vie- na iš civilinių sutarčių, taip pat viena iš sutarčių dėl teisės į prekių ženklą rūšių: teisė į prekių ženklą gali būti ne tik li-.


Kas yra licencijos sutartis
Daugelis iš minėtų situacijų reikalauja formalių licencijavimo sutarčių vienai ar. Taigi licencinė sutartis yra partnerystė tarp intelektinės nuosavybės turėtojo. Kartais patento perleidimas yra privalomas, pavyzdžiui, kai įmonės darbuotojas. Pagal licencinę sutartį licencinio mokesčio nemokėjimas yra sutarties. Licencija yra leidimas panaudoti verslo tikslams teisiškai apsaugotą. Autorinė sutartis yra viena iš civilinių sutarčių rūšių, reglamentuojama specialaus įsta-.


Autorių teisės yra skirstomos į dvi pagrindines grupes: 1. Pagal autorinę licencinę sutartį turtinės autoriaus teisės į kūrinį neperduodamos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...