2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Orchideju phalaenopsis prieziura

Orchideju phalaenopsis prieziura Orchidėjos " Phalaenopsis" priežiūra. Tai orchidėja, kurią mūsų parduotuvėse lengva rasti ir nesunku auginti. Reikia žinoti visai nedaug, kad ši.

Orchideju phalaenopsis prieziura
Hibridinių Phalaenopsis orchidėjų priežiūra. Vieta: šviesi, apsaugota nuo tiesioginės saulės. Vasarą dengti nuo tiesioginės saulės dienine užuolaida, žiemą gali. Dažnai nuostabiąsias orchidėjas Phalaenopsis dovanoja moterims kokios nors šventės proga.
Orchideju phalaenopsis prieziura
Jei būtent jūs tapote šios orchidėjos šeimininke.


Hiacinto sodinimas, auginimas ir priežiūra. Falenopsis (lot. Phalaenopsis, angl. Moth orchid) – tai gegužraibinių šeimos epifitinės (litofitai vos keli) orchidėjos. Gegužraibinių šeima, kuriai priklauso orchidėjos, yra labai gausi. Iš beveik 20 000 orchidėjų rūšių daugiau kaip. Vyrauja falenopsiai (Phalaenopsis) ir kambrijos (Cambria). Phalaenopsis nemėgsta sausros, todėl geriausia laistyti gėlę apytiksliai kartą per savaitę.


DUK - apie orchidėjų priežiūrą. Nusipirktą mini Phalaenopsis, jei jis pasodintas kiminuose, po žydėjimo rekomenduojama.

Orchideju phalaenopsis prieziura
Kaip teisingai laistyti orchidėją? Kaip dažnai ir kiek vandens reikia šiam augalui? Falenopsis ir Dendrobis išaugina keikius – tai ataugos, kuriomis galima dauginti orchidėjas. Keikiai su gabalėliu motininio.


LOD kioskelio - auga puikiai, du ziedstiebiai. O jų priežiūra tokia pati kaip ir kitu phalaenopsių? Phalaenopsis), raibuolės (Paphiopedilum), liudizijos (Ludisia), masdevilijos (Masdevallia). Per didelė meilė gėles nukankina“, – išduoda sėkmingą orchidėjų auginimo formulę S. Apie šių gėlių priežiūrą, jų augimo ypatybes ji sužinojo ne vien iš specialios. Besiilsinčių orchidėjų laistymas ir tręšimas sumažinamas iki minimumo. Neturinčios ryškaus poilsio periodo orchidėjos (pvz. Phalaenopsis).


Kodėl pas vienus orchidėjos nei auga, nei žydi, o pas Vaivą ši gėlė gali apsipilti 90 žiedų debesiu? Jokių burtų, tik dėmesys gėlėms ir tinkama priežiūra, kuria Vaiva noriai dalijasi su bendraminčiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...