2017 m. gruodžio 8 d., penktadienis

Kojiniu mezgimas

Kojiniu mezgimas Užmestų akių skaičius turi būti lyginis. Priklausomai nuo mezgimo tankumo, siūlų storio, vienai kojinių. Tiesa, šiemet ir aš nemažai jų numezgiau – net 24 mažytes:.

Kojiniu mezgimas
Nusprendžiau įdėti kojinių mezgimo aprašymą į puslapį. Karts nuo karto vis prisireikia, o mezgant porą kart per metus kojines, vis pasimiršta šis. Mezgėja Kaune, Mezgėja Vilniuje, Mezgėja Kėdainių rajone, Mezgėja Vilniuje, Mezgėja Jurbarke, Mezgėja.


Išbandžius šį būdą man kažkaip nebesinori megzti kojinių įprastai.

Kojiniu mezgimas
Kojines mėgstanti megzti mama Deimantė Radžienė nori su visais pasidalinti dar vienu mezgimo būdu - žiemai šiltų kojinių pora garantuota. Puskojinės mezgamos 5 virbalais apskritai, dažniausiai lygiuoju mezgimu, su ornamentais. Pokalbiai apie mezgimą ir mus supantį pasaulį…. Galima megzti ir daugiau eilių, priklauso nuo to, kokio ilgio kojinės jums reikia. Situ kojiniu mezgimas bet tik rusu kalba. Связать сначала обычный носок нужной длинны и украсить по следующей инструкции. Pasidairiau rankdarbių temose, matau jog nėra temos apie kojinių, puskojinių, tapkučių mezgimą.


Man patinka leisti vakarus prie TV su. Kaip ir žadėjau - surašysiu kaip aš mezgu kojines.

Kojiniu mezgimas
Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 10 €. Kojinių ir šlepečių mezgimas virbalais. Daugiausia dėmesio skiriama lietuviškų. Tai išsiaiškinus jau galima megzti kepurę, šaliką ar kojines. Manoma, kad pirmąsias kojines jau prieš 3 tūkstantmečius mezgė arabai. Jos apsaugodavo nuo karšto smėlio pėdas, apautas atvirais. Ar šiltų, rankomis megztų kojinių laikai jau praėjo?


Tikiuosi, kad ne, nes be vilnonių kojinių tikriausiai neapsieiname nė vienas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...