2017 m. gruodžio 6 d., trečiadienis

Laukiame naujagimio knyga

Laukiame naujagimio knyga Knyga apie jautriausią šeimos kūrimosi metą – kūdikio laukimą ir naujagimio priežiūrą. Knygos konsultantai: ginekologijos prof. Knygoje išsamiai ir šiltai pasakojama apie naujos gyvybės laukimą, naujagimio priežiūrą, šeimos kūrimosi ir darnių santykių pradžią. Jūratė Jadkonytė Petraitienė, Auksė Kontrimienė. Ji dovanai pasieks net 600 socialinės rizikos Lietuvos šeimų. Laukiame naujagimio : knyga tėvams apie devynis laukimo mėnesius ir naujagimio priežiūrą.


Kaip įveikti kylančias baimes nėštumo laikotarpiu?

Laukiame naujagimio knyga
Sveikatos priežiūros fakulteto biblioteka. Kai kurių knygų tiražų politikams galėtų pavydėti net profesionalūs žodžio. Knygų mugėje veiks LSDP stendas, kuriame bus pristatoma bičiulių kūryba. Metodinio leidinio „Knygų klubai vaikams ir jaunimui“ pristatymas. Nuolat sulaukiu laiškų ir pasiteiravimų apie tai, kaip išleisti savo knygą. Projekto tikslas – praktinė mokomoji knyga, kuri padės uţtikrinti šeimoms būtiną. Labai naudinga ir puiki knyga - Pirmieji penkeri gyvenimo metai.


Kartu su viena kolege dešimt metų leidome žurnalą „Naujagimis“. Pirmiausia siūlyčiau apžiūrėti namus ir nuspręsti, kur stovės naujagimio lova.

Laukiame naujagimio knyga
Laukiame jūsų pastebėjimų komentaruose, o jūsų dėmesiui - vienos mamos. Knygynuose galima rasti specialių nėščiosioms skirtų knygų ir. Patarimų knygos Puslapiai: 280 Leidykla: Katalikų pasaulio leidiniai Vertėjai: Rasa. Buhalterio knyga, 2016 : komandiruotės, dovanos ir pajamos natūra, buhalterio. Kontaktai - Atversk pirmą knygos puslapį. Giedrės Mičiūnienės knyga „Širdies žodžiai“ – malonus įvykis ne tik.


Nors mažiausio žalios spalvos daigo laukiame pavasarį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...