2017 m. gruodžio 16 d., šeštadienis

Lrt radijas programa

Lrt radijas programa WDR radijo choro ir simfoninio orkestro, diriguojamų S. Bernsteino „Simfoniniai šokiai“ iš miuziklo „Vestsaido istorija“, G. Gershwino „Žydroji rapsodija“ fortepijonui ir orkestrui, „Simfoninis paveikslas“ iš.

Lrt radijas programa
Naujausi Lietuvos ir pasaulio įvykiai bei jų komentarai. LRT RADIJAS transliuojamas Ultra trumposiomis bangomis. Vietovė Dažnis(MHz) Laikas Galia(kW) Alytus 104,6 visą parą 0,5 Anykščiai 101,9. Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija – patikimiausias ir moderniausias Baltijos šalių visuomeninis transliuotojas.
Lrt radijas programa
Skaitykite svarbiausias naujienas Lietuvoje. Tautinių bendrijų programą „Santara“ rengia 11-ka šešių tautybių žurnalistų.


Joje kalbama lietuviškai, lenkiškai, rusiškai, baltarusiškai ir ukrainietiškai. Jiems pateikiama programa, kurios turinį galima išreikšti formule: kokybiška informacija +. Jos klausosi kas ketvirtas Lietuvos gyventojas – tai. Pagrindinis straipsnis – LRT Radijas. LRT parengtų programų signalų perdavimo paslaugas šiuo tinklu teikia LRTC. Tiesioginės radijo transliacijos internetu. LRT Grotuve išvysite ir išgirsite Lietuvos Nacionalinio Radijo ir Televizijos kanalų transliacijas.

Lrt radijas programa
Programėlėje galite žiūrėti tris TV kanalus – LRT.


Priskirti LRT radijo ir televizijos programų signalų elektroninių ryšių tinklais perdavimo visuomenei paslaugas ir paslaugas, kurių reikia LRT. Kaip gimė Lietuvos radijas, kas buvo tie radijo pradininkai ir bendražygiai, ką teko. Vietovė, Re- gio- nas, Laikas (Lietuvos), Programa. Kiekvienam žiūrovui LTV programa savaitei suteikia skirtingo pobūdžio laidų, filmų ir serialų. Siekiame, kad mūsų žinias, aktualijų, mokslo ir pramogines laidas galėtų girdėti kuo platesnis klausytojų ratas“, – sako LRT radijo programų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...