2017 m. gruodžio 10 d., sekmadienis

Medeliai is biserio pradziamokslis

Medeliai is biserio pradziamokslis Medeliai iš biserio, jų darymo pradžiamokslis. Gėlės Rožė Įvairių gėlių schemos, pradžiamokslis. Sveikutes, Ir vel as su savo klauimuku patrukdysiu.

Medeliai is biserio pradziamokslis
Nupyniau roze ant velutes, ziedas gavosi atrodo liuks, bet kotas jos tai. Forumas - Jolitos rankdarbiai - uCozrankdarbiai. Vielutės storį renkiesi priklausomai nuo medelio dydžio, o karoliukai priklauso nuo to ką nori daryti. Daugiausiai naudojamas biseris - smulkūs.


Medeliai is biserio pradziamokslis
Iš karoliukų galima netik papuošalus ir gyvūnus verti , galima ir gėles bei medelius. Darbeliai is karoliuku ir ju schemos. Tuomet ant kiekvieno galiuko suverkite dar po tiek pat biserio karoliukų ir. Norvegijoje gyvenanti Genė Steponavičienė iš Punios jau trejus metus kuria dekoratyvinius medelius iš biserio karoliukų, kurių jau sukūrė per. Renata prisimena savo pirmąją pažintį su biseriu ir nelengvą jo vėrimo pradžią. Primenančias gyvas gėles ir kitus gaminius iš biserio veria. Rankų darbo medeliai iš biserio Medelių aukštis 35-45 cm Kreiptis el.


Biserio (stiklo karoliukų) vėrimo pradžiamokslis: nuo nesudėtingų darbelių iki. Matukas Site Admin Joined: 17 Posts: 12.

Medeliai is biserio pradziamokslis
Schemos pradžiamokslis Moderatorė triki, Rugpjūčio Grata Įvairios smulkmenos. Art studija AP Deco organizuoja mokymus bei priima užsakymus. Paskelbta Rankdarbių kursų, mokymų. Siuvinėjimas biseriu tarsi Parašė, Perlita Birželio mėnesio nugalėtoja. Nėriniai, mezginiai Tortai Laisvi darbai Saldainių medeliai ir puokštės. Mezgimo pradžiamokslis – mezgimas išvirkščiosiomis akimis.


Naujametines eglutes BISERIS biserio schemutes verinys lapeliai Nerti drugeliai, sirdeles,snaiges. Medelių pradžiamokslis - Rankdarbių klubasNe per seniausiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...