2017 m. gruodžio 10 d., sekmadienis

Žalia korta darbui su maistu adresas

Žalia korta darbui su maistu adresas Man truputi kitaip buvo šypsena Teko isklausyti paskaita apie darba su maistu, tada islaikyti testa. Padare daugiau nei 3 klaidas liko be korteles. Seminarai Lietuvių Anglų Rusų kalba Užsiėmimas: 6 val.

Žalia korta darbui su maistu adresas
Skirti: Grupėms Individualiems asmenims UAB "Dokrinas" adresu Kalvarijų g. Darbuotojai, kurių veikla susijusi su maisto produktų apdorojimu, išdavimu ir maitinimu. PVM, adresai, telefonai ir žemėlapiai. Vyriausybinė įstaiga, kontroliuojanti maisto ir veterinarijos rinkos priežiūrą Lietuvoje.
Žalia korta darbui su maistu adresas
Išduodami darbuotojų sveikatos žinių atestavimo pažymėjimai - žalios kortelės. Vilniaus apskrities valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba.


Mūsų įmonėje dirba profesionalus profesinės sveikatos specialistai. Labiausiai domina darbas buitines technikos parduotuves. Maisto parduotuvėse reikia žalią kortą būtinai gaut, kad galėtum dirbt su maisto. Man tereikia pasitikrinti sveikatą, gauti „žalią kortą“ ir aš jau padavėjas. Iš šio centro išeinu sužinojęs, kad maistą klientams reikia pateikti neatšalusį ir. Kas yra ir kur gauti žalią kortelę Vilniuje su maistu susijusiam darbui?


VALSTYBINĖ MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBA - Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, Vilniaus valstybinė maisto ir veterinarijos.

Žalia korta darbui su maistu adresas
Papildoma adreso informacija: Išsikėlė iš Siesikų g. Privalomieji higienos įgūdžių mokymai vyksta adresu Respublikos g. Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos (NVSPL) Šiaulių skyriaus Panevėžio klientų aptarnavimo poskyrio vedėja. Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centras i.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...