2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Medzio masyvo dvigules lovos

Medzio masyvo dvigules lovos Parduodu miegamojo baldų komplektą iš medžio masyvo. Baldai gaminti "Sendvario baldai" yra puikus ir ilgaamžiai. Baldai puikiai atrodo, gerai prižiūrėti iš 10.

Medzio masyvo dvigules lovos
Tvirtos,stabilios dviejų aukstų lovos iš natūralios pušies medžio masyvo,įvairūs modeliai ir matmenys. Naujos dvigulės pušies masyvo lovos. Uosio masyvo lova, spinta ir komoda alsuoja tvirtumu ir patikimumu. Visos miegamojo komplekto dalys gali būti pagamintos iš medžio masyvo, natūraliu medienos lukštu.
Medzio masyvo dvigules lovos
Moderni lova su aukštu galvūgaliu: medžio masyvo lova "Tyla".


Lovos išmatavimai (mm) Aukštis Plotis Ilgis 1000 1700 2150 Radote pigiau, skambinkite! Klasikinių, šiuolaikiškų formų lovos iš natūralaus medžio masyvo padės susikurti jaukų ir šiltą namų interjerą. Medžio masyvo baldai, mediniai baldai, virtuvės, biuro baldai, korpusiniai baldai. Berry dvigulės lovos – didžiausias pasirinkimas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Modernaus ir klasikinio dizaino, patogiam ir ramiam miegui. Medinės miegamojo lovos internetu gera kaina.


Viengulės, dvigulės, dviaukštės lovos internetu b-a.

Medzio masyvo dvigules lovos
Kokybiškos lovos pagamintos Lietuvoje. Gaminame unikalaus dizaino viengules ir dvigules, taip pat dviaukštes lovas iš pušies masyvo. Dvigulė uosio masyvo balinta lova su vienu ištraukiamu ant ratukų stalčiumi ir. Miegamojo dvigulės lovos (parduoda, siūlo) Utenoje skelbimas: Gaminame lovas pagal užsakovo pageidaujamus išmatavimus,spalvą,medienos rūšį. Natūralaus medžio lova 90x200 , čiužinys bei spintutė į kainą nėra įtraukta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...