2017 m. gruodžio 9 d., šeštadienis

Padekos zodziai kolegoms

Padekos zodziai kolegoms Profesiniai sveikinimai (kolegoms). Už kolegas ir už bendrus draugus. Visi linksmi ir gražūs, O rankos.

Padekos zodziai kolegoms
Meilės žodžiai - peržiūrėta 21,839. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė. Ateinu ne tuščiomis — Pilnas dėmesio glėbys: Patarimams ir tiesoms, Pabarimams ir.


Ne tas laimingas,kuris turtingas, ne tas laimingas,kuris gražus, Tik tas laimingas,kuris suranda, tikrus gyvenimo draugus!

Padekos zodziai kolegoms
Breto » Mintys, Citatos ir Posakiai » Prasmingi žodžiai. Kartais norisi jausmus išreikšti gražiais žodžiais, kurie skambėtų tinkamai. Gražūs žodžiai apie gyvenimą ir jo prasmę, trumpi protingų žmonių žodžiai gyvenimui. Aš pabūsiu lietum, kai Tau širdį skaudės, kad galėčiau nuplaut dalį Tavo rimties. Aš ateisiu išryto, jei reikės - ir nakčia, kad galėtum mylėt, kad. Gal turit kokių žodelių, kuriuos vyras žmonai (kaip padėkos ar.....


kas turit sveikinimu kolegai, bendradarbiui. ar kokia padeka ar palinkelijima.Vestuviniai sveikinimai15 liepos 2008Sveikinimų atvirukai, tekstai, nuotraukytės :)6 balandžio 2007Sveikinimai: žodžiai, eilėraščiai, posakiai. Ilgametei kolegei – nuoširdūs padėkos žodžiai ir gėlės - Drg. Kolegoms, bendradarbiams - Sveikinimai. Pasveikink savo artimą bet kokia proga.

Padekos zodziai kolegoms
Reikia padėkoti kolegoms už gerai praleistą laiką, pasidžiaugti įgyta patirtimi, pažadėti atsiųsti naujos. Giliausi padėkos žodžiai skamba jums, vadovai. Tūkstančiu žodžiu nenuveiksi tiek, kiek vienu geru darbu. Tą, kuris dirba, gundo vienas velnias, o tą, kuris tinginiauja, – tūkstantis.


Reiškiu didelę padėką visiems kolegoms už malonų bendradarbiavimą vykdant sveikatos ugdymo veiklas. Svarbu ne tik žodžiai, bet ir intonacija, kaip juos tariame. Paprasčiausias pavyzdys: ryte kolega gyvu balsu entuziastingai pasisveikina – Labas rytas! Užuojautos bei nuoširdūs užuojautos žodžiai sunkią netekties valandą. Padėkos ir atsiliepimai bei gražiausi padėkų ir atsiliepimų tekstai įvairioms progoms. Esu dėkingas savo kolegoms, kurie moka prisitaikyti prie bet kokių sąlygų gydant pacientus – dirbti net tada, kai ligoninėje vyksta statybos“, – padėkos žodžius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...