2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

Paprastosios trupmenos mokomoji programa

Paprastosios trupmenos mokomoji programa Programų paskirtis ir įvairovė – 1 dalis. Matematikos kompiuterinė mokomoji – pratybų programa, apimanti 6-9 klasių matematikos kursą. Mokomasis matematikos žaidimas I klasei. Eksternas: Lietuvių kalbos mokomoji programa. Kompiuterinės programos matematikai. Ji sudaryta iš trijų pagrindinių dalių:. Mokomieji žaidimai pradinukams - pasaulio pažinimas.


Tai pagalbinė mokomoji priemonė skirta mokiniams, labiau mėgstantiems. Veiksmų su trupmenomis mokomosios programinės įrangos sudarymas ir tyrimas. Skaitmeninė mokymo priemonė „Išmanieji robotai“ yra mokomasis žaidimas ir. Mokomosios užduotys, kurias mokiniai turi atlikti yra trijų sunkumo lygių ir yra suskirstytos. Dailės praktinių ir teorinių užduočių. Priemonė skirta fonetikos ir paprastųjų trupmenų įtvirtinimui. Vaizdžiai pristatoma trupmenos sąvoka, pateikiamos mokomosios pratybos.


Jie padės mokiniams geriau įsisavinti paprastųjų ar dešimtainių trupmenų sąvoką. Didžiausias dėmesys šioje programoje skiriamas balsių ir dvibalsių diferencijavimo. Raktiniai žodžiai: virtualios terpės, IKT, sinchroninis mokymas, mokomosios kompiuterinės. Netaisyklingosios trupmenos ir mišrieji skaičiai 5-6 kl. Paprastųjų trupmenų sudėtis ir atimtis, 6 kl. Pagrindinės mokyklos matematikos programos tvarkarašio ir Sigmath interaktyvių.


Mokomoji programa ,,Žodis po žodžio“ Autoriai: V. Atnaujintos pradinio ir pagrindinio ugdymo bendrosios programos. Aš esu Trupmenų skaičiuotuvas plius – geriausias ir lengviausias būdas spręsti kasdienes su trupmenomis susijusias problemas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...